Треньор обезвреди въоръжен ученик с… прегръдка (ВИДЕО)

Тео Ушев с нова номинация за „Оскар”

Рафаел Надал се ожени

Италианец, воювал с кюрдите срещу ИДИЛ: Турската офанзива ще възроди Ислямска държава Турците унищожават бойците, които изстрадаха толкова много за света, казва Клаудио Локатели

Един милион протестираха срещу Брекзит в Лондон

Внезапна сърдечна смърт покосила 15-годишната ученичка от Димитровград

Апатит наш насущний Съдържа се в костите и зъбите

Първанов: Отстъпили сме прекалено много на Македония

Испанският премиер отхвърли призива на лидера на Каталуния за диалог

Дмитрий Медведев: Газопроводът „Турски поток“ е изгоден за цяла Европа

Полицаи обискираха дома на кмета на Несебър Цял ден в града се провежда специализираната акция

Пламна известен ресторант в София

Патриарх Неофит стана Почетен гражданин на Перник

Опашка от тирове на „Капитан Андреево“

Борис Джонсън обяви, че няма да преговаря за отсрочка на Брекзит

Пробация и обществено порицание за безотговорна майка, оставила децата си без грижи

200 часа безвъзмезден труд в полза на обществото ще положи безотговорна майка от Благоевград, изоставяла системно двете си деца без грижи и надзор. Това съобщиха от прокуратурата.

Обвиняемата е сключила споразумение с прокурор в Районна прокуратура – Благоевград, признавайки вината си, което съдът одобри.

Няколко пъти жената оставила трите си деца без надзор и достатъчно грижи, дори в късните вечерни часове и през нощта, с което създала опасност за тяхното физическо, душевно и морално развитие.

В един от случаите, докато майката играела в игрална зала „Хит“ в града, децата били оставени навън пред хазартното заведение.

През юни 2016 г. едно от децата й, заедно с друго малолетно лице, счупило витрина на сладкарница „Снежанка“ и извършило кражба на оборотни средства на обща стойност 76.50 лв. Друг път, около 6 ч. сутринта, счупило стъклото на врата на хранителен магазин и отнело монети на обща сума 35 лв., след което му била предоставена полицейска закрила.

Два месеца по-късно, в резултат на липса на надзор от страна майката, дете само отишло от Благоевград до Петрич, където в 21.30 ч. е открито на обществено място.

Наложените на обвиняемата А.Т. пробационни мерки включват задължителна регистрация три пъти седмично по настоящ адрес за срок от 12 месеца, срещи с пробационен служител по определен график, 200 часа безвъзмезден труд в полза на обществото.

Освен това безотговорната майка на три деца ще бъде подложена на обществено порицание, изпълнено чрез разлепване на съобщение за извършеното от нея престъпление на табло в Община Благоевград за срок от 1 месец след влизане в сила на съдебния акт.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.