Проблемите на Роналдо трогнаха Меси

Лионел Меси, мегезвездата на „Барселона“, е съпричастен със слабото представяне на големия си съперник в Испания Кристиано Роналдо от началото на сезона. Според местното издание „Диарио Гол“, аржентинецът е разбрал, че проблемите на португалеца са много по-сериозни от головата му немощ в Примера дивисион. От началото на кампанията нападателят има едва 2 гола за първенство, а това е довело до загуба на позициите му в съблекалнята на „Реал“ (Мадрид).

Според публикацията, Меси останал разтърсен от информацията, че съотборниците на Роналдо са се отдръпнали чувствително от него заради слабата му форма.

Освен това Кристиано се чувствал недооценен на „Сантяго Бернабеу“, а за това говорила и далеч по-ниската му заплата, в сравнение с тази на аржентинеца. Подобни чувства изобщо не са чужди за KP7, който само преди няколко месеца пожела да напусне клуба. Причината тогава, бе че той не усети подкрепа от „кралете“ в момент, когато бе разследван за укриване на данъци. И докато 32-годишният футболист не се радва на най-сполучливия си период в кариерата, в Италия вратарят на скромния „Беневенто“ Алберто Бриньоли се намира на гребена на вълната от щастие.

Стражът обяви, че е готов да смени Роналдо в „Реал“, два дни, след като вкара гол с глава на „Милан“ при драматичното равенство 2:2.

„Може би „Реал“ трябва да ме привлече, за да взема мястото на Кристиано - пошегува се стражът на въпрос за формата на португалеца. - Сега просто се наслаждавам на момента, но трябва да се трудим здраво, за да изпълним целта си. А тя е „Беневенто“ да оцелее в Серия А”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят