Провал за експеримента на Зидан

Шампионът на Испания „Реал“ (Мадрид) продължава с издънките през новия сезон. Във второ поредно домакинство „белия балет“ не успя да победи и след равенството 2:2 с „Валенсия“ на старта, сега направи 1:1 с „Леванте“. Експериментът на наставника Зинедин Зидан не даде резултат, след като френският специалист даде почивка на голяма част от основните си футболисти, играли за националните си отбори през седмицата. За пръв път като титуляр започна новото попълнение Тео Ернандес, а под рамката застана Кико Касиля. В халфовата линя пък действаха Маркос Йоренте и Лукас Васкес.

„Не играхме добре – призна след издънката Зидан. - През второто полувреме показахме малко по-добра игра, но като цяло не се представихме на ниво. Не се притеснявам, че загубихме 4 точки у дома.“

Наставникът на „Реал“ призна, че в сряда срещу АПОЕЛ в Шампионската лига ще играе Кристиано Роналдо. Португалецът продължава да изтърпява наказанието от 5 срещи във вътрешния шампионат, но със сигурност ще бъде на линия за старта на защитата на европейския трон. Под въпрос обаче е Карим Бензема, който бе заменен принудително още в 28-ата минута срещу „Леванте“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят