Продуктите ZIJA, базирани на чудодейното дърво моринга ще се продават вече у нас

Компанията ще представи бизнес модела си за мрежов маркетинг на семинар в София

Тази събота в София на специален търговски семинар ще бъдат представена официално на международната компания за здравословни продукти ZIJA International.

ZIJA International е основана през 2005 г. от Кен Брайлсфорд следва визията, че по-добрият живот е напълно постижим – с правилната комбинация от качествени продукти, усилия и постоянство. Пионер в сферата на хранителните добавки, наричан "баща на билковото капсулиране", Кен Брайлсфорд започва да изследва "чудотворно дърво", познато още като „най-богатото на хранителни вещества растение, откривано някога“, наречено моринга. Компанията произвежда течни хранителни добавки и натурални енергийни напитки и разработва програми за регулиране на теглото, както и линия продукти за грижа за кожата. Всеки от продуктите на ZIJA съдържа над 90 витамини, минерали, жизненоважни протеини, антиоксиданти, омега масла и други полезни вещества, част от състава на моринга.

zdraveМоринга (дървото на живота) е уникално растение, което се прилага в лечението на много заболявания. То има способността да задържа голямо количество вода в тъканите си и по този начин остава хидратирано при сухи условия. Според някои изследователи това растение е спасило живота на повече хора в страните от третия свят, отколкото всеки друг.

Базирани на моринга, продуктите на ZIJA помагат подхранването на организма с невероятна комбинация от витамини, минерали, жизнени протеини, антиоксиданти, омега масла и други полезни вещества. ZIJA използва всички най-полезни части от дървото - листата, семената и плодовете. Резултатът е линия от висококачествени хранителни продукти.

От своето основаване през 2005 г. ZIJA разширява непрестанно своята продуктова гама, която днес се състои от четири линии: Core Moringa Supplements, Améo Essential Oils, GenM Personal Care и Ripstix Fitness Supplements. Всички уникални и здравословни продукти, както и бизнес възможностите, които ZIJA предлага, променят ежедневно живота на хиляди хора из целия свят. Днес ZIJA развива своята дейност в повече от 50 държави.

Фирмената култура на ZIJA „Живот без ограничения“ е базирана на идеята за здравословно хранене, личностно развитие, финансова свобода и активен начин на живот. Тя дава посока на начина, по който всеки от глобално семейство от независими дистрибутори разпространява посланието на ZIJA всеки ден.

Семинарът в София ще бъде воден от Ирис Артзи - Официален представител на ZIJA в Израел и Софи Зилман - Изпълнителен директор на ZIJA за европейския пазар.

Събитието е ориентирано към хора, които искат да подобрят начина си на живот, използвайки уникалната здравословна комбинация на ZIJA. Моринга е една от суперхраните, които набират все по-голяма популярност - 92 хранителни вещества, 46 антиоксиданти, 36 противовъзпалителни вещества и 20 аминокиселини. Моринга подсилва имунната система, понижава нивата на холестерол, подобрява храносмилането и влияе положително върху състоянието на кожата и косата.

На семинарът „Моринга - изкуството да живеем без ограничения“ ще бъде и представен бизнес моделът на ZIJA, който дава възможност за финансова свобода, генериране на пасивен доход или стартиране на собствен бизнес без първоначална инвестиция.

Повече за Събитието във Facebook >>>

Ирис Артзи с видео покана за семинара в събота 03 ноември:

https://youtu.be/PH0bWgO93eE

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве