Продуцентът на Ози Озбърн - Андрю Уат, се е заразил с коронавируса

Продуцентът и музикант Андрю Уат, който е работил с изпълнители от ранга на Ози Озбърн и Лиъм Галахър и е писал песни за Джъстин Бийбър, Пост Малоун и Карди Би, се е заразил с новия коронавирус, съобщи Контактмюзик.

Уат лично е описал премеждието си в публикация в Инстаграм.

"Рано сутринта на 6 март започнах да се чувствам така, сякаш ме е блъснал автобус. Дни наред не можех да мръдна от леглото, появи се и температура. Бях прегледан от лекар у дома, който ми каза, че имам обикновен грип и няма начин да съм се заразил с новия коронавирус, тъй като не съм напускал страната. Бяха ми предписани Тамифлу и Тиленол, но втрисането, потенето и температурата не спряха, започна и суха кашлица. Незабавно бях откаран в спешно отделение. Умолявах да ме тестват за COVID-19, тъй като "грипът" ми не преминаваше. Беше ми отказан тест заради федерални разпоредби. Умолявах отново и отново и в крайна сметка ми беше направен рентген на гръден кош. Резултатът показа вирусна пневмония", разказва Андрю Уат.

Продуцентът вече е в процес на възстановяване и отправя призив за социална дистанция, най-вече заради безопасността на възрастните хора.

Андрю Уат продуцира наскоро излезлия на музикалния пазар албум "Ordinary Man" на Ози Озбърн, припомня БТА. Това е 12-ият солов проект на бившия фронтмен на легендарната британска група "Блек сабат". Предишния си албум "Scream" Озбърн издаде преди 10 години.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица