Продължават безплатните концерти в Цар Симеоновата градина в Пловдив

Инициативата за изнасяне на безплатни класически и джаз концерти на открито, която община Пловдив възроди продължава и през следващите месеци.

Всеки уикенд по предварително обявен график в Цар Симеоновата градина жителите и гостите на града под тепетата ще имат възможност да се насладят на изпълненията на популярни и обичани оркестри и формации, които ще свирят класически произведения, евъргрийни, джаз и други.

Тази събота от 19.30 часа на сцената до Виенския павилион ще се вихри Пловдивският духов оркестър, а в неделя от 19 часа на същото място ще се изявяват талантите от Арт Войс Център и музикантите от Биг Бенд Пловдив. Същите два формации ще изнесат концерт до Виенския павилион и на 14 юли (петък) от 19 часа, а на 15 юли (събота) там ще се вихрят само виртуозите от Бинд Бенд Пловдив.

На 22 юли (събота) от 19 часа в Цар Симеоновата градина в Пловдив ще гастролира Китаро-мандолинен оркестър от град Сандански, а на 29 юли (събота) от 19 часа край Виенския павилион ще се изявявят музикантите от Гарнизонния военен духов оркестър.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони