„Левски“ измъкна трудна, но важна победа на „Герена“

Треньор обезвреди въоръжен ученик с… прегръдка (ВИДЕО)

Тео Ушев с нова номинация за „Оскар”

Рафаел Надал се ожени

Италианец, воювал с кюрдите срещу ИДИЛ: Турската офанзива ще възроди Ислямска държава Турците унищожават бойците, които изстрадаха толкова много за света, казва Клаудио Локатели

Един милион протестираха срещу Брекзит в Лондон

Внезапна сърдечна смърт покосила 15-годишната ученичка от Димитровград

Апатит наш насущний Съдържа се в костите и зъбите

Първанов: Отстъпили сме прекалено много на Македония

Испанският премиер отхвърли призива на лидера на Каталуния за диалог

Дмитрий Медведев: Газопроводът „Турски поток“ е изгоден за цяла Европа

Полицаи обискираха дома на кмета на Несебър Цял ден в града се провежда специализираната акция

Пламна известен ресторант в София

Патриарх Неофит стана Почетен гражданин на Перник

Опашка от тирове на „Капитан Андреево“

Проектиране и изграждане на животновъдни ферми промотират на „Агра 2017“

Подемът на агробизнеса в нови сектори, които ускоряват развитието, ще бъде показан по време на Международната селскостопанска изложба „Агра 2017“ от 22 до 26 февруари на панаира в Пловдив, обещават организаторите й. Наред с традиционните шампиони по ръст като производството на зърно и маслодайни култури, според статистиката сериозен подем отбелязват животновъдството, отглеждането на зеленчуци и памук.

14pl4007-panair-agra5

Положителната тенденция се потвърждава и от повишеното предлагане на техника и оборудване за тези браншове на изложението „Агра“. На него за първи път ще бъде промотирано проектиране и изграждане на животновъдни ферми – нов сегмент в строителството у нас. Вносители от Гърция пък ще покажат комбайни за памук и модерни оранжерии.

14pl4007-panair-agra3

Те са част от изложителите, дебютиращи на „Агра“, на която се завръщат и фирми, които отсъстваха през последните 2-3 години. Около 70% от участниците в „Агра 2016“ сега наемат по-големи площи за експозициите си. „Това е знак, че се готвят да пуснат на пазара нови изделия и искат да ги презентират на най-големия форум на селското стопанство в Югоизточна Европа“, коментира д-р Иван Соколов, председател на Съвета на директорите на „Международен панаир Пловдив“.

14pl4007-panair-agra2

За силния интерес говори и фактът, че фирмите са с 25% повече, а ангажираните площи – с 18%, в сравнение със същия период на миналата година, когато се подготвяше „Агра 2016“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.