Проклятие 4000 тегне над ЦСКА

Проклятие 4000 налегна ЦСКА. При яловото 0:0 срещу "Локомотив" (Пд) в последния мач на "Българска армия" за сезона "червените" не успяха да вкарат 4-хилядния гол в историята си в елита. А положения - много. Най-фрапиращото бе за младата звезда Кирил Десподов, който не улучи празната врата.

Още в предния двубой срещу "Черно море" (1:0) тимът на Стамен Белчев имаше много положения да вкара заветния гол. Бразилецът Фернандо Карагна се разписа, но и изпусна доста. Деветката имаше положения и срещу "Локомотив".

Гол №4000 може да дойде и във вечното дерби срещу "Левски" на 28 май. Сега ЦСКА гостува на най-неудобния си съперник в елита - "Лудогорец". Не са малко двубоите, когато "червените" са си тръгвали без попадение от Разград.

"Играчите бяха доста припряни и имахме проблеми в предпоследния пас - призна треньорът Стамен Белчев. - Още нищо не е решено. Трябва да останем здраво стъпили на земята. Бяхме далече от нивото, което искам. Не ни притеснява сгъстеният цикъл, защото отборът е подготвен."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ