Прокуратурата: Няма данни за стрелба по колата на Владимир Кузов

Няма данни за стрелба по колата на Владимир Кузов, съобщава от районната прокуратура в Елин Пелин.

С постановление от 22.11.2016 г. на Районна прокуратура - Елин Пелин е прекратено наказателното производство, водено срещу неизвестен извършител за престъпление по чл. 325, ал.1 от Наказателния кодекс – извършване на непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи се в явно неуважение към обществото.

Повод за образуване на производството бе сигнал, подаден от Владимир Кузов, в който той съобщава, че на 24.08.2016 г., около 23.00 ч. на АМ „Хемус“ в района на 24-ти километър, землище на с.Чурек, Софийска област, били произведени два изстрела, насочени към управлявания от него автомобил.

Фактите по делото сочат, че по управлявания от Кузов автомобил не са установени следи, вследствие на изстрели по него. В района на местопроизшествието не са намерени гилзи от боеприпаси. По ръцете на своевременно установените лица, управлявали сочените от Кузов автомобили, не се установява наличие на вещества, влизащи в състава на бездимните барути.

Въз основа на тези факти и на цялостен анализ на всички събрани доказателства не са налице данни, които да налагат правният извод че е осъществено престъпление с правна квалификация по чл.325 ал.1 от НК или друго престъпление от общ характер.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право