Променят движението в центъра на София заради мача Лудогорец-Копенхаген

Столична община въвежда временна организация на движението в района на Национален стадион „Васил Левски” във връзка с мача между „Лудогорец“ и „Копенхаген“ тази вечер. Българският шампион приема датчаните от 20,05 часа в първи мач от 1/16-финалите на втория по сила европейски турнир – Лига Европа.

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, както следва:

От 14.00 до 24.00 часа на 16 февруари:
– на моста пред Национален стадион „Васил Левски”;
– на ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”, с изключение на местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент”.

От 19.00 часа на 16 февруари до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по:
– ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”;
– бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между пл. „Орлов мост” и бул. „Черни връх”;
– бул. „Драган Цанков” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П.К. Яворов”.

От 18.00 часа на 16 февруари до приключване на мача се променя частично маршрута на автобусна линия №75, като се скъсява маршрута й до Военна академия.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.