Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Промотираха туристическия потенциал на Банско на две международни изложения

В рамките на 10 дни, Банско бе презентиран като курорт на  две значими туристически изложения в Румъния и Гърция. Представители от общината, както и хотелиери предоставиха изчерпателна информация за потенциала на зимната ни столица .

Румънската туристическа борса „ТТR 2016“ в Букурещ събра за пет дни над 230 изложители, представляващи повече от 15 държави, чийто павилиони бяха разположени на 8000 кв. метра  изложбена площ. Това е най-значимото туристическо изложение в Румъния, на което участва планинската община. Подготвеният щанд успя за пореден път да впечатли посетителите с богата фолклорна програма. Не липсваха и такива, които се отбиваха, за да споделят положителните си емоции от престоя им курорта.

Второто изложение, в което участва Банско бе в Гърция на „GREEK TOURISM EXPO“ от 25 до 27 ноември 2016г. Това бе първото участие на планинската община в третото издание на Международното туристическо изложение в Атина, на което тази година участие взеха 100 изложители. Изложението привлича над 7000 посетители, местни и международни туристически компании и представители на бизнеса. Срещите B2B  между изложители, туристически агенции и туроператори бяха водещи в дните на провелото се изложение. 120 туроператори от 25 страни от Балканите, Европа, Азия, Средния изток, Америка и Канада представиха най-актуалните туристически дестинации.

С участието си в тези две борси, община Банско изпълни на 100 % изготвената стратегия за популяризиране и утвърждаване на курорта не само като ски дестинация, но и като четири сезонна дестинация, предлагаща пакети, съчетаващи богатата история, традициите с разходки из величествената планина.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете