Над 60 души са евакуирани заради изригване на вулкана Майон във Филипините

11 души са ранени при атака срещу офис на хуманитарна организация „Спасете децата“ в Афганистан

Елена Йончева: Големият проблем на корупцията е, че тя тръгва от горе

Цвета Караянчева: Дебатът по вота на недоверие беше безинтересен, а мотивите несериозни

Внасят сигнал в прокуратурата срещу ръководителката на дома за деца с увреждания в Габрово заради насилие

Димитър Маргаритов: КЗП ще проверява зимните курорти поне месец и половина

Делян Добрев с нови обвинения: Елена Йончева е свързана с офшорни компании и кухи фирми

Директорът на училището, където учител удари ученик: Аз съм срещу насилието

Премахнаха 230 трошки от улиците на Шумен

Почина научнофантастичната авторка Урсула ле Гуин

От форума в Давос: Киберзаплахите и мръсният въздух са основните проблеми пред световната икономика

Тръмп ще призове Ердоган за „деескалация на ситуацията“ в Африн

Жителите на айтоското село Мъглен ходят в кал близо десетилетие заради недовършена канализация

33 загинали и над 70 ранени при терористично нападение в Бенгази

В София са направени обработки със смеси срещу заледяване

Промяната към добро при нас започна с избора на кмет от ГЕРБ

Доизграденият пряк път между Дебелец и Велико Търново е реален резултат на ГЕРБ, коментираха жители на градчето по време на среща с кандидати за народни представители от листата с №11. Местните споделиха, че повече от 30 години са чакали доизграждането на отсечката, свързваща Делебец с великотърновския квартал „Чолаковци” и улесняваща работещите в промишлените зони на двата града. Довършването на отсечката стана по време на правителството на Бойко Борисов – строителните работи започнаха в края на 2015 година и приключиха през пролетта на миналата година.

Средствата бяха осигурени от кабинета „Борисов 2”, благодарение на добрата координация между изпълнителната власт, народните представители от ГЕРБ в 43-о Народно събрание и местната власт в лицето на кмета на община Велико Търново Даниел Панов и местния кмет Снежана Първанова, която през 2015 бе избрана след дългогодишно безполезно „червено“ управление в града.

Даниел Панов, който е областен лидер на ГЕРБ, заяви, че за шест години, откакто е кмет на община Велико Търново, е работил с шест правителства. Единствено кабинетите „Борисов 1” и „Борисов 2” помагаха на регионите в България с допълнително финансиране на важни за общините проекти в сферата на инфраструктурата, образованието, здравеопазването, културата и туризма.

Жителите на Дебелец заявиха подкрепата си за кандидатите за депутати от ГЕРБ. Те изразиха увереност, че младият Георги Недев ще бъде първият народен представител от градчето, от чиято работа ще последват реални решения и резултати, каквито вече са факт от дейността му като общински съветник. Кандидатите за народни представители Евгени Стоев, Нейко Генчев, Росица Димитрова и Георги Недев представиха програмата на ГЕРБ, базирана на сериозната експертиза, с която политическата сила разполага.

„Досега приоритет в работата на ГЕРБ бе създаването на стабилност, от която да последват икономически резултати. В последните две години те са факт – ръстът е 3,8% и това са данни на Европейската комисия. Вот с №11 на 26 март ще гарантира, че този процес ще продължи и ще създаде финансов ресурс за повишаване на доходите и пенсиите. Образованието става основен приоритет на ГЕРБ, защото просветата води до развитие на всички останали сфери – икономика, здравеопазване, сигурност, социални дейности и пр.” , обясниха кандидатите за народни представители от ГЕРБ.

По време на срещата жителите на Дебелец споделиха, че всеки разумен човек прави разлика между популизъм и реални решения, както и че сладкодумните обещания без финансова обосновка не могат да заблудят широката общественост. „Промяната, за която някои говорят, в Дебелец вече започна – със спечелването на местните избори от кандидата за кмет на ГЕРБ. Нека отново да подкрепим най-голямата партия и най-силната листа в региона – листата на ГЕРБ с №11, за да продължат реалните решения за Дебелец”, бе отзвукът от срещата.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.