МВР получи автомобили от Международната организация по миграция (СНИМКИ)

Два случая на заушка в Търговищко Заболели са жени с имунизации

Радикално лява групировка стои зад бомбената атака срещу гръцка телевизия, твърдят разследващи

Европейците пият средно по 140 халби бира годишно

Премиерът Борисов: Новият участък от „Струма“ ще облекчи значително трафика по един от най-натоварените маршрути на Балканите

Цвета Караянчева връчи на доц. д-р Бони Петрунова наградата „Чудесата на България“ в категория „Археолог на годината“

Пак измамиха жена от Попово да даде пари на престъпници 2500 лв. оставила жертвата пред вратата си

В МВР се събира щаб във връзка с усложнената зимна обстановка

Изгоряха колите на двама ключови свидетели по „Суджукгейт“

Пожарникар ранен при гасене

Съвместно патрулиране от три европейски страни отново в Банско

С цветна програма бе открита Работилницата на Дядо Коледа в Благоевград

Вицепремиер и министър раздадоха подаръци на деца в Монтана

Социална кухня бе открита в двора на столичния храм „Св.Св. Кирил и Методий“ (СНИМКИ) Ще работи до Великден

Фалстарт на сайта за електронни винетки Недостъпна е формата за конвертиране от хартиен стикер

Промяната към добро при нас започна с избора на кмет от ГЕРБ

Доизграденият пряк път между Дебелец и Велико Търново е реален резултат на ГЕРБ, коментираха жители на градчето по време на среща с кандидати за народни представители от листата с №11. Местните споделиха, че повече от 30 години са чакали доизграждането на отсечката, свързваща Делебец с великотърновския квартал „Чолаковци” и улесняваща работещите в промишлените зони на двата града. Довършването на отсечката стана по време на правителството на Бойко Борисов – строителните работи започнаха в края на 2015 година и приключиха през пролетта на миналата година.

Средствата бяха осигурени от кабинета „Борисов 2”, благодарение на добрата координация между изпълнителната власт, народните представители от ГЕРБ в 43-о Народно събрание и местната власт в лицето на кмета на община Велико Търново Даниел Панов и местния кмет Снежана Първанова, която през 2015 бе избрана след дългогодишно безполезно „червено“ управление в града.

Даниел Панов, който е областен лидер на ГЕРБ, заяви, че за шест години, откакто е кмет на община Велико Търново, е работил с шест правителства. Единствено кабинетите „Борисов 1” и „Борисов 2” помагаха на регионите в България с допълнително финансиране на важни за общините проекти в сферата на инфраструктурата, образованието, здравеопазването, културата и туризма.

Жителите на Дебелец заявиха подкрепата си за кандидатите за депутати от ГЕРБ. Те изразиха увереност, че младият Георги Недев ще бъде първият народен представител от градчето, от чиято работа ще последват реални решения и резултати, каквито вече са факт от дейността му като общински съветник. Кандидатите за народни представители Евгени Стоев, Нейко Генчев, Росица Димитрова и Георги Недев представиха програмата на ГЕРБ, базирана на сериозната експертиза, с която политическата сила разполага.

„Досега приоритет в работата на ГЕРБ бе създаването на стабилност, от която да последват икономически резултати. В последните две години те са факт – ръстът е 3,8% и това са данни на Европейската комисия. Вот с №11 на 26 март ще гарантира, че този процес ще продължи и ще създаде финансов ресурс за повишаване на доходите и пенсиите. Образованието става основен приоритет на ГЕРБ, защото просветата води до развитие на всички останали сфери – икономика, здравеопазване, сигурност, социални дейности и пр.” , обясниха кандидатите за народни представители от ГЕРБ.

По време на срещата жителите на Дебелец споделиха, че всеки разумен човек прави разлика между популизъм и реални решения, както и че сладкодумните обещания без финансова обосновка не могат да заблудят широката общественост. „Промяната, за която някои говорят, в Дебелец вече започна – със спечелването на местните избори от кандидата за кмет на ГЕРБ. Нека отново да подкрепим най-голямата партия и най-силната листа в региона – листата на ГЕРБ с №11, за да продължат реалните решения за Дебелец”, бе отзвукът от срещата.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.