Пророчеството на Ванга за "Операция Z"

Поглед в бъдещето

Ще има ли славянския съюз между Украйна, България, Сърбия и Русия

Вашингтон няма да диктува политическия дневен ред, предрича гадателката

Българската пророчица Ванга умира преди 25 години, но и до днес хората помнят нейните предсказания. Неин кръщелник, на когото тя разказва кога и как ще приключи локалният конфликт в Украйна, не е изключение.

Баба Ванга става известна благодарение на дарбата си да гадае. Вангелия Пандева Гущерова предрича Втората световна война, появата на Хитлер, ядрените оръжия, перестройката и разпадането на Съветския съюз. В нейните прогнози от много години насам се откриват все нови и нови ключове към разгадаване на бъдещето. И така, най-известната българска незряща жена „вижда“ 2022 г. като „година на промяната“. В разговори с приятеля си Сергей Косторной, прорицателката предсказва местен конфликт, като твърди, че ще бъде последван от създаването на славянски съюз. За какво точно говори Ванга, разказва руснакът пред журналисти.

Локален конфликт

През пролетта на далечната 1995 г. Ванга и нейният кръщелник Косторной мислят за война и мир в световен мащаб. Тогава ясновидката предсказва, че голяма война няма да се случи, но забелязва, че ще има отделни локални конфликти. Според Сергей, в разговор те засягат въпроса за най-близкия съсед на Русия - Украйна. А баба Ванга обяснява, че ще има трудности в отношенията между Москва и Киев заради смяната на властта в Незалежная.

"Там властта ще се сменя често. И накрая ще дойде такъв владетел, млад, красив, приказлив, всички ще го харесат. Всички ще му ръкопляскат, а след това той ще се окаже такъв, че ще доведе Украйна до сериозен конфликт и ще има проблеми."

Както Косторной отбелязва в интервю за kp.ru, неговата българска позната не обича да дава точни дати. „Държавата като такава просто ще стане част от Русия“, пророкува Ванга по темата какво ще се случи с Украйна. Кръщелникът на ясновидката поставя краен срок: това да стане до 2027 г.

„Ще се засили славянският съюз, който ще включва Беларус, Украйна и други страни като България и Сърбия. Засмях се още тогава: "Е, да, България - и в Славянски съюз?" Тя отговори: "Времето ще постави всичко на мястото си. Майка Русия, под закрилата на Дева Мария, ще оцелее и ще процъфтява", отбелязва Сергей.

Дълъг процес на възстановяване

В разговори с Косторной, баба Ванга нарича Русия закрилница и застъпница. "Не мисля, че бойната част на специалната операция ще продължи дълго време. Процесът на привеждане в ред на Украйна, възстановяването й, почистването й от нацистите, възстановяването на инфраструктурата ще бъде по-дълго. Това е процесът", заключва поророчицата.

Заедно с Индия и Китай

Още преди 40 години ясновидката казва, че страните от Запада ще нападнат Русия, но това ще бъде само от полза за руската страна: държавата ще стои твърдо, без да се отклонява от пътя на реформите, и в резултат на това, силата и мощта на Руската федерация ще бъде укрепена. Баба Ванга отбелязва, че за да се противопостави на хегемонията на САЩ, Русия ще трябва да обедини силите си със съюзници, а именно Китай и Индия. И тогава трите столици, а не Вашингтон, ще диктуват политическия дневен ред.

"Три държави ще се сближат: Китай, Индия и Русия. България ще бъде с тях само заедно с Русия, ако стане част от нея. Без Русия България няма бъдеще."

Освен това Ванга вижда, че Пекин и Делхи, благодарение на подобно партньорство, ще разрешат дългогодишния териториален спор, който датира от времето на Британската империя.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Мнения