Прокуратурата погна травестити на детска площадка

Районна прокуратура – Бургас е дала 30 дневен срок на полицията да разследват групи роми, които обитават детска площадка до Транспортна болница в морския град. Там циганите предлагали сексуални услуги, като сутеньори "пускали в действие" предимно травестити.

Детската площадка е съвсем нова, чиста и приятна, но нито майки с колички, нито по- големи деца дръзват да играят там заради сутеньори, проститутки и травестити, които по цял ден обикалят и стоят по пейките, оплака се местен жител. На хората, живеещи в близост им писнало и подали сигнал в полицията за случващото се в едно от най- оживените места в града. Тук традиционно идват и много моряци от близкото пристанище, както и чуждестранни туристи, защото в непосредствена близост е спирката на автобусите за Созопол и южните курорти.

Районната прокуратура се е самосезирала по полицейски доклад. Заведена е и преписка, и е определен наблюдаващ прокурор по нея.

Травеститите бродят в района отдавна. Отдавна се разказва и истинска история за чуждестранен моряк, отпреди години, което показва колко стар е проблемът. Морякът се оплакал , бе чил обран от "много красива проститутка" на това място. После се оказало, че става дума за травестита Марина.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право