Професор от БАН: Правителствата крият за срещите с извънземни, САЩ и Русия са получили технологии от тях

Осем лектори са поканени на научната конференция "Срещата с извънземни: Смяна на парадигмата и спасение на човечеството", която ще се проведе в София. На форума ще бъдат обсъдени въпроси, свързани с евентуалните доказателства за контакти

Проф. Лъчезар Филипов, ръководител на секция "Космическа астрофизика" в Института за космически изследвания и технологии, обясни преди форума за БНР: "Интересът на правителствата да крият контактите с извънземни е в това, че използват срещите за меркантилни цели.

Аузенхауер е получил технологии, които са влезли във въоръжението. Руснаците са получавали технологии по същия начин. Бумът на технологии се обяснява точно с това. Всеки крие контактите си, защото иска да се облагодетелства. За съжаление, всичко това е във въоръженията, не е в нормалния живот. А в момента трябва да търсим живот, въпреки че не сме дорасли до такъв контакт."

Според българския учен пирамидите и маите са доказателство за присъствието на извънземни.

"Те са добронамерени към нас. Ако имаше елемент на недобронамереност, при тази разлика в нивото досега да са ни затрили", категоричен е проф. Филипов.

"Смята се, че няма извънземен разум и в същото време се наливат огромни пари в търсене на сигнали във Вселената", добави проф. Филипов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Наука