Дневен хороскоп на Алена за неделя, 20.10.2019

На 20 октомври 2019 да почерпят

Йордан Радичков давал зайци като автограф на цялата дружина

„Левски“ измъкна трудна, но важна победа на „Герена“

Треньор обезвреди въоръжен ученик с… прегръдка (ВИДЕО)

Тео Ушев с нова номинация за „Оскар”

Рафаел Надал се ожени

Италианец, воювал с кюрдите срещу ИДИЛ: Турската офанзива ще възроди Ислямска държава Турците унищожават бойците, които изстрадаха толкова много за света, казва Клаудио Локатели

Един милион протестираха срещу Брекзит в Лондон

Внезапна сърдечна смърт покосила 15-годишната ученичка от Димитровград

Апатит наш насущний Съдържа се в костите и зъбите

Първанов: Отстъпили сме прекалено много на Македония

Испанският премиер отхвърли призива на лидера на Каталуния за диалог

Дмитрий Медведев: Газопроводът „Турски поток“ е изгоден за цяла Европа

Полицаи обискираха дома на кмета на Несебър Цял ден в града се провежда специализираната акция

Професор от Хайделберг консултира онкопациенти в болницата в Панагюрище

Известният германски хирург и преподавател в Интердисциплинарния онкологичен център в университета в Хайделберг проф. Кристиян Манеголд пристига този уикенд в Панагюрище, където на 19 и 20 декември в МБАЛ „Уни Хоспитал“ ще проведе консултации и ще определи лечението на пациенти със злокачествени заболявания на белия дроб.

Това ще е поредна визита на проф. Манеголд в местната болница, където заедно с началника на отделение „Медицинска онкология“ д-р Росица Кръстева извършват подобни консултации веднъж месечно. Двамата специалисти са категорични, че в основата на успешното лечение е ранното диагностициране, навременното и правилно определяне на лечебния план.

Проф. Кристиян Манеголд е член на German Cancer Society, Association of Medical Oncologists (AIO), European Society of Medical Oncology (ESMO) и American Society of Clinical Oncology (ASCO). Той има богат опит като клиничен изследовател, в национални и международни изпитвания, участвал е в многобройни клинични проучвания при гръдни ракови заболявания и други индикации.

Проф. Манеголд е член на борда на директорите на Международната асоциация за изследване на рака на белия дроб. Изявеният европейски специалист ще участва в организирането на специализации на лекари от „Уни Хоспитал“ в Хайделберг и в провеждането на бъдещите клинични проучвания и научни конференции в модерната болница в Панагюрище.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.