ПСЖ иска да мие срама срещу „Лудогорец“

ПСЖ излиза срещу „Лудогорец“ да мие срама от загубата с 0:3 от „Монпелие“. В събота столичани претърпяха тежко поражение в Лига 1, което позволи на „Ница“ да дръпне с 4 точки на върха в класирането. Въпреки че игра със звездите си, ПСЖ загуби, а това разклати стола на треньора Унай Емери.

„Ръководството показа „жълт картон“ на наставника след фиаското срещу „Монпелие“ - пише „Льо Паризиен“. - Босът на клуба Насър ал Хелаифи е размахал пръст на Емери и го е предупредил, че такава звучна издънка не трябва да бъде повтаряна."

На подобно мнение е и друг ръководител в парижкия клуб. Спортният директор Патрик Клуйверт каза, че иска да види другото лице на отбора в предстоящия мач от Шампионската лига с „Лудогорец“.

„Срещу „Монпелие“ видях играчи, които не играха на 100% от възможностите си - каза Клуйверт. - Предстои ни много важен мач с „Лудогорец“ и срещу българите искам да видя нашите играчи в друга светлина. Задължително трябва да победим, защото друг резултат не би ни прилягал.“

„Лудогорец“ вече е във Франция. Българският шампион замина вчера за Париж с полет от Варна. Треньорът Георги Дерменджиев вярва, че отборът му може да направи чудо на „Парк де Пренс“.

„През 1993-та на този стадион националният отбор победи Франция и зарадва цяла България - каза Дерменджиев. - Сега се надявам ние да сторим същото и отново да направим хората щастливи.“

ПСЖ е първи в група А на турнира с 11 точки, толкова има и вторият „Арсенал“. „Лудогорец“ е трети с 2 точки, а четвърти е „Базел“ със същия актив.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ