На 20 август 2019 да почерпят

Сътресения в „Марибор“ преди „Лудогорец“

Ново огнище на африканска чума в Русенско

Край на свободното движение към Великобритания от 1 ноември При Брекзит без сделка гражданите на ЕС няма да имат право на престой и работа

Намериха още човешки останки край Негован

Макрон призова Путин да зачита демокрацията

Няма замърсяване на въздуха от пожара край Ботевград Към момента пламъците са овладяни, съобщиха огнеборците

Цялата територия на област Перник е обявена за санитарна зона заради чумата

Световен отровител 19 със серен двуокис е България (обзор) 350 000 тона от отровния газ изхвърлила страната ни в атмосферата през 2018 г.

Горски пожар наложи евакуация на най-малко 9000 души на Канарските острови

„Патриотичен фронт” възкръсва за местните избори Уточняват населените места

Виртуални турове сменят ваканциите Чрез добавена реалност ще посещаваме труднодостъпни и защитени места

САЩ тестваха крилата ракета със среден обсег

Доплащаме за лечение по официални тарифи С Наредба на здравния министър ще се избегне нерегламентираното даване на пари

Задължителен ли е медицинският преглед, когато започваме работа

Путин: Нашата армия е боеспособна и високоефективна, но не застрашава никого

Руският президент Владимир Путин днес отново изрази недоумение по повод неспокойните реакции на Запада към военните учения на руската армия, предаде ТАСС. Путин говори на среща с трудещи се от завода „Автодизел“ в Ярославл, където откри серийно производство на газови двигатели.

„Нашата армия не застрашава никого – заяви Путин. – Искам още веднъж да подчертая това, за да чуят всички. Тя е боеспособна, станала е съвременна и високоефективна. В пъти са увеличени тренировките и ученията, включително внезапните проверки, които по някаква причина безпокоят нашите партньори, условно наречени така. Когато те провеждат учение, ние не се безпокоим, а те незнайно защо веднага започват да нервничат. Стават едни такива нервни. Ние трябва надеждно да гарантираме сигурността на собствената си страна и народ. Армията ни е в състояние да го направи.“

Путин разкритикува и политиката на санкции срещу Русия: „Всички тези санкционни ограничения не се формулират от гиганти на мисълта. Не са големи интелектуалци тези, които предлагат такава форма на взаимодействие в световната икономика. Но те и не страдат от пълна идиотия. Затова ако ние произвеждаме високотехнологични и конкурентоспособни стоки за световния пазар, никакви ограничения няма да помогнат на никого“, каза руският президент, цитиран от БНР.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

  1. Ало Ненчев защо мълчиш? И ти селяндурино Плевнелиев – кажи нещо, нали за това ти плащат , да ни вкараш във война с Русия. Давай, давай излез на трибуната, къде си бе пейзан.
    Ааа, нямаш инструкии от Козяк. Е това те извинява.
    Даа, до тук ни докараха, да си говорим сами.

  2. За пореден път казано на висок глас от Путин. Но слабоумните западняци пак ще си пеят мантрата, че Русия е агресивна, защото трябва да отвличат вниманието на лошия матриял от тяхната агресия, кръвопролития и задаващата се икономическа и финансова криза.

    1. Пак говориш глупости. Че нормално е да се говори за руска агресия при положение, че всеки ден Путин е по новините да се обяснява и говори за армията си и това колко са добри и ефективни… да не говориме за събитията в Крим или си мислиш, че бунтовниците ей така си имаха няколко стотин танка, РПГ…въоръжение и въздушна подкрепа. А кризата която ще дойде рано или късно не е изненада а е факт и се случва циклично през няколко години някъде по света а през 5 10 години в световен мащаб. Нокогато си ограничен като теб Велемире, си склонен да вярваш и преувеличаваш вече доказани факти.

    2. Стрино petroha, бий си един голем -п-а-р-м-а-к- и дишай дълбоко. Предполагам, че си бил толкова ревностен пазител и на целостта на Сърбия, когато краварите откъснаха Косово. Другото което прави впечатление е, че Запада води войни постоянно с други държави, а там където не воюват със свои войски са замесени с други средства. Афганистан, Либия, Ирак, Сирия са най-горещите точки, а кой воюва там и защо, не е ли Запада? А чий -ч-е-п- дирят там? Кога Русия е нападнала или започнала война след нахлуването си в Афганистан?

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.