Пчели жилят Гуинет Полтроу за мека кожа

Най-големите знаменитости в Холивуд използват всевъзможни странни методи, за да се поддържат млади

Ким Кардашиян си докарва гладка кожа чрез иглотерпаия

Борбата с годините е една от най-популярните теми в света на холивудските знаменитости. Именно заради това много от звездните дами като Гуинет Полтроу, Ким Кардашиян, Хейли Болдуин и Деми Мур са известни не само с актьорските си заложби, но и със стриктните и дори странни грижи, които полагат за кожата си, за да изглеждат по-млади. Макар да се доверяват на съветите и помощта на дерматолози, козметици и гримьори, на красавиците доста често им се налага сами да се грижат за външния си вид.

Актрисата Гуинет Полтроу, известна с ролите си в блокбъстърите „Плът на раздора“ и „Железният човек“, поддържа кожата си мека и гладка с ужилвания от пчели. По думите на специалисти те имат пречистващо въздействие и с редовни процедури красавицата е успяла да скрие години от възрастта си.

Нейната колежка Деми Мур също използва доста нетрадиционни методи, за да изглежда по- млада. Звездата от „Неприлично предложение“ използва небезизвестната терапия с пиявици.  За гадинките се знае, че имат свойството да пречистват кръвта и благодарение на тях голяма част от холивудските знаменитости поддържат младоликия си вид.

Хейли Болдуин пък използва продукти със съдържание на кръв, за да запази снежнобялата си кожа. Красавицата неведнъж е споделяла, че тайната съставка на кремовете, които използва всеки ден, е именно червената течност.

Ким Кардашиян не остава по-назад от холивудските си колежки, когато става дума за поддържане на младолик вид. Риалити звездата прибягва до процедурата акупунктура, тоест иглотерапия, с която си докарва гладка и красива кожа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица