Първата победителка в “Гласът на България” Стелияна Христова и Християна Цветков пеят за търновци

Концертът е в разгара на лятото

Победителката в първия сезон на хитовото музикално риалити ”Гласът на България” - Стелияна Христова и младата великотърновска певица Християна Цветкова, ще пеят в старата столица в разгара на лятото.

Стелияна, която освен безапелационен победител в музикалното шоу, се превърна и в любимка на журито и зрителите пред малкия екран, ще бъде специален гост-изпълнител в програмата на най-големия великотърновски музикален клуб на 10 август вечерта. На сцената, доказалата се певица ще излезе заедно с популярния в музикантските среди изпълнител Петко Савов.

Ден по-рано, на 9 август (петък), отново под съпровода на Савов, жителите и гостите на Велико Търново ще имат възможността да чуят на живо и младата, гласовита красавица Християна. Християна е сред най-новите изпълнителки на великотърновската музикална сцена, а нейното първо представяне пред публика бе в края на пролетта.

Стелияна пък неотдавна стана майка за втори път. След кратко отсъствие тя се завръща отново на сцената и за радост на публиката продължава с активната си концертна дейност. Двете певици споделят, че покрай ангажиментите са станали и близки приятелки, като не е изключено в близко бъдеще да реализират съвместни участия, концерти и песни.

Коментари

Задължително поле