Първата у нас специализирана детска медицинска лаборатория отвори врати в Пловдив

unnamedПървата у нас изцяло специализирана за деца медицинска лаборатория "Synevo" отвори врати навръх 1 юни в Пловдив на територията на жк "Гербера" в район "Тракия". Висококвалифицирани специалисти представиха модерната апаратура, иновативни методи и специални занимателни активности на децата, които спомагат за прецизно и по-леко преминаване на вземането на проба от малките пациенти.

Гостите на откриването получаха ваучери за 10% отстъпка, валиден до края на годината, и се запознаха с видовете изследвания и лабораторните тестове, значими за превенция на заболявания в по-късен етап от развитието. Детската медицинска лаборатория в Пловдив освен от понеделник до петък ще работи и в събота, като всеки уикенд до края на юни за малчуганите ще има специална програма с много изненади и подаръци.

Специализираните лаборатории Synevo са създадени преди повече от 20 години в Швеция от фондацията на Йонас и Кристина Аф Йохник, която е и собственик на козметичната компания "Oriflame". Днес компанията разполага с над 80 комуникиращи си лаборатории, които оперират главно в Централна и Източна Европа. Те са оборудвани с модерни апарати от оригинални производители като "Roche Diagnostics", "Abbot", "Siemens" и "Sysmex". У нас Synevo разполага с 4 централни лаборатории и 20 пункта, които предлагат на пациентите над 3000 теста по хематология, микробиология, имунология, биохимия, токсикология, цитология, хистопатология и генетика.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България