Пътешествията до остров „Света Анастасия“ започват от април

Пътешествията до остров „Света Анастасия“ започват от месец април. Тежката зима, снеговете и честите бури не са предизвикали сериозни поражения на атракционите, намиращи се на късчето земя сред морето. Известно е, бе по време на бури, огромните вълни заливат острова и бушуват със страшна сила около него.
„Вече започнаха ремонтите на „Света Анастасия“. Подготвяме се за новия сезон“, съобщиха от „кухнята“ на любимата дестинация за бургазлии и гости на града.

Ремонтите са козметични- боядисват се и се обновяват заведенията и хотела на „Света Анастасия“. Дърветата, които бяха обвити със стъклена вата, за да не измръзнат през студените месеци, се освобождават от „бронята“ си. Подготвя се и богата културна програма- концерти и спектакли за посетителите. За най- малките и тази година ще се вихри любимото „Пиратско парти“.

Различното е, че това лято при предварителна заявка от руски групи, актьорите ще го подготвят и на руски език. Билетът с катамарана, който тръгва от Бургас на незабравимия круиз до острова до 1- ви юни, е 9 лева отиване и връщане, в силния сезон, той е с 3 лева по-скъп. За групи се правят отстъпки, по- евтино пътуват учениците и пенсионерите, казаха от управата на острова.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.