Пътешествията до остров "Света Анастасия" започват от април

Пътешествията до остров "Света Анастасия" започват от месец април. Тежката зима, снеговете и честите бури не са предизвикали сериозни поражения на атракционите, намиращи се на късчето земя сред морето. Известно е, бе по време на бури, огромните вълни заливат острова и бушуват със страшна сила около него.

"Вече започнаха ремонтите на "Света Анастасия". Подготвяме се за новия сезон", съобщиха от "кухнята" на любимата дестинация за бургазлии и гости на града.

Ремонтите са козметични- боядисват се и се обновяват заведенията и хотела на "Света Анастасия". Дърветата, които бяха обвити със стъклена вата, за да не измръзнат през студените месеци, се освобождават от "бронята" си. Подготвя се и богата културна програма- концерти и спектакли за посетителите. За най- малките и тази година ще се вихри любимото "Пиратско парти".

Различното е, че това лято при предварителна заявка от руски групи, актьорите ще го подготвят и на руски език. Билетът с катамарана, който тръгва от Бургас на незабравимия круиз до острова до 1- ви юни, е 9 лева отиване и връщане, в силния сезон, той е с 3 лева по-скъп. За групи се правят отстъпки, по- евтино пътуват учениците и пенсионерите, казаха от управата на острова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Туризъм