Пътник от автобуса, катастрофирал край Микре: Страшно беше!

"Страшно беше. Не ме питайте! Не ми се говори. Трагедията е голяма! Дори неописуема", сподели през сълзи пред репортер на "Труд" Красимир Гинов, който е сред оцелелите в автобуса от Лясковец.

Той отговаря за поддръжката на стадиона в лясковското село Джулюница и е бил заедно със съпругата си Румяна, която пък е кметски служител

40-годишна жена, служител в служба ГРАО в кметството в Джулюница, е най-тежко пострадала в зверската катастрофа. При произшествието жената е загубила едната си ръка и е с тежка черепно-мозъчна травма. По спешност бе откарана в клиниката по неврохирургия в Плевен, където лекарите се борят за живота и.

"Пациентката е настанена в Реанимация. Тя е с дифузна травма на мозъка и засега не се налага да бъде оперирана. При нужда ще бъде подложена на хирургична интервенция. Тя е с ампутация на ръката, но загубата на крайника не е от остър режещ предмет. В случая тъканите са много разкъсани и не е ясно още дали ще може да бъде спасена ръката й", коментира шефът на клиниката по неврохирургия в Плевен доц. Йордан Панов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България