Пътници се биха и потрошиха две коли в Горнооряховско заради неприличен жест

Досъдебно производства за хулиганство е започнато в полицейското управление в Г. Оряховица.

Вчера около 14,00 ч. в управлението е получен сигнал за възникнал скандал между водачи и пътници на два леки автомобила, който е прераснал в сбиване. Случката се разиграла в с. Първомайци. На мястото незабавно е бил изпратен полицейски екип. В хода на извършената проверка е изяснено, че същия ден в с. Първовмайци лек автомобил "Нисан", управляван от 18-годишно момиче и пътници – момче и момиче на същата възраст, всички от с.Ресен, се разминали с лек автомобил "Ауди", управляван от 23-годишен мъж от с. Поликраище.

Веднага след разминаването „Ауди”-то ги последвало, изпреварило „Нисан”-а и го принудило да спре. Водачът на „Ауди”-то обвинил пътника в нисана, че му е направил неприличен жест с ръка. Разпрата прераснала в сбиване, при което е било счупено предно панорамно стъкло на лек автомобил "Нисан" и мобилния телефон на водачката му, както и задно панорамно стъкло и стоп на лек автомобил "Ауди".

След намесата на полицията са снети обяснения на водачите и пътниците. Извършен е оглед на местопроизшествието. По случая е започнато досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право