Пътничка измери температурата в спалния вагон на влака – 3,9 градуса върху парното

Снимка: Дарина Михайлова

Пътуването във влак тези дни е повече от мъчение. За това сигнализира във страницата на „Труд“ читателката Розалина Димитрова. Тя е споделила краткия разказ на Дарина Михайлова. Закъснението на влака от София за Варна е бил най-малкият проблем. В купето на спалния вагон температурата е била 3,9 градуса, при това измерена върху парното!

Още вижте в поста на г-жа Михайлова.

Хора,тази нощ пътувахме с колежката във влака от София за Варна през Карлово през нощта и в спален вагон. При минусови т…

Публикувахте от Darina Mihaylova в 11 януари 2017 г.

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

  1. Пълна мизерия е да се пътува с БДЖ.Никакво отопление, непочистени вагони, услугата която предлагат е с много лошо качество, да не говорим, че непрекъснато закъсняват дори и в по-хубаво време и изобщо не се знае кога ще тръгне влака и кога ще пристигне.Просто безобразие.

  2. Проблема в БДЖ и не само там, а в цялата държава е безотговорността на българина. Това е манталитет. Българина си мята уя на рамото и дим да го няма, отнася се сериозно само към заплатата си, ако нещо не е наред с нея света ще ореве. А за работата си душа не дава както за парата. Поради тази безотговорност в характера и манталитета нищо в тази държава не върви. А как беше в бай Тошово време, а? Как беше? Законите и държавата беше организирана така, че да си носиш отговорността, а ако не си следваше наказание.

  3. Влаковете ни са пълна катастрофа! За разлика от безхаберието на БДЖ впечатленията ми от персонала са отлични, но тези хора не са в състояние да изтрият позора. Има и друга болна истина – не може при сегашните ниски цени на билетите да искаме европейски влакове – примерно 13 лв за разстоянието София – Павликени, а минаваш през половин България. Толкова е с такси от софийския квартал „Младост“ до аерогарата.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.