Работодатели от 9 държави търсят медицински персонал в Пловдив

Работодатели от 9 държави от Европейския съюз търсят днес в Пловдив медицински персонал по време на изложението „Кариери в бяло“, което ще се проведе в хотел „Рамада Тримонциум”. Участието е напълно безплатно и желаещите да работят във Великобритания, Ирландия, Франция, Германия, Белгия, Холандия, Швеция, Норвегия или Дания, тръгва да носят само своята автобиография. Форумът е за всички онези, които търсят нова възможност за работа в медицинската сфера, и те ще могат да се срещнат срещнат с агенции за набиране на персонал, представители на болници и клиники от цяла Европа. Този сезон изложенията ще се провеждат в Гърция, Румъния, Португалия, Унгария, Хърватия и България, където работодателите ще търсят квалифицирани в неделя и в София.

17-ият сезон на „Кариери в бяло“ събира освен най-големите специалисти в подбора на медицински персонал, но и приобщава вече като нови работодатели - болници и частни клиники, търсещи да наемат лекари, медицински сестри, стоматолози, физиотерапевти, студенти последна година по медицина, фармацевти, акушерки и научни работници. „Болниците и частните клиники се присъединяват към събитието, за да се доближат до кандидатите и да им предоставят подходящата информация и подробности за предлаганите от тях работни места. Всеки нов сезон ни среща с нови фирми за подбор на персонал, болници или клиники, така че всеки, който търси нова работа, може да намери подходящата тук. Работодателите искат да се срещнат с добре подготвени кандидати, които искат да израснат професионално”, твърди Корина Поп, мениджър продажби на Кариери в бяло Интернешънъл.

Напълно нов акцент през този сезон е анонсирането на една нова концепция -  онлайн медицински конференции. Тези конференции са насочени към общо практикуващи лекари, които търсят възможност за работа в Обединеното кралство. Всеки има достъп до конференцията безплатно от всяка точка на света и има възможността да узнае подробности за процеса по набиране на персонал, заплатите и предимствата да работиш като общо практикуващ лекар в Обединеното кралство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони