Радостина Илиева радва романтичните дами

Модели от колекцията „Adorable“ на Радостина Илиева

Най-новата колекция на дизайнерката е подходяща за булки и абитуриентки

Дизайнерката на модния бранд „Алегра“ – Радостина Илиева, показа най-новата си колекция „Adorable“ за 2022 г., която в която има както булчински, така и официални облекла. Фотосесията е заснета от фотографа Боби Решовски.

Предложенията включват разнообразни стилове рокли, които могат да бъдат адаптирани към всяко събитие. Те варират от традиционни аутфити в стил „принцеса“ до разновидности на линии русалка. Акцентът е женствеността, която се подчертава от оголените рамене, „падналата яка“ и феерия от пеплуми и естествени щраусови пера. Предлагат се и рокли с колан в талията, изработен от кристали. 

При направата на колекцията са използвани коприна, тюл, френска дантела и органза. Присъстват ръчни инкрустации и естествени пера. Отличителен белег е блясъкът в материите, раздвижените детайли и множество кристали. 

В официалната част на колекцията има тоалети в дръзко червено и агресивно черно, преминавайки към по-приглушени и ненатрапчиви нюанси на опушено лилаво, небесно синьо, пудра и пепелно розово. При булчинските рокли освен основния млечно бял цвят, дизайнерката е включила розов кварц и нюд нюанс.

Снимки (по избор):
0625-5 Модели от колекцията „Adorable“ на Радостина Илиева
0625-6 
0625-7
0625-8 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица