Радо Янков се пусна с кола по пистата (ВИДЕО и СНИМКИ)

Звездата на сноуборда Радослав Янков засне ефектно видео в Банско призори при температури минус 17 градуса в дните преди стартовете за Световната купа. Носителят на Големия кристален глобус в паралелните дисциплини се качи по тъмно на пистата със своя автомобил Audi Q5 за екшън снимките.

Зимата е твърде кратка, за да си стоиш вкъщи. #излез

Публикувахте от Audi Bulgaria в 2 февруари 2017 г.

Видеото служи за първата изцяло локална кампания на Audi за утвърдената система за задвижване на четирите колела quattro и се завъртя във фейсбук страницата на автомобилната компания ден преди състезанията за Световната купа. В краткия, но много професионално заснет клип Радослав Янков показва майсторско каране върху снега със своя сноуборд и с Audi Q5. Шампионът демонстрира категоричен контрол на всяка ситуация, независимо дали е качен на дъската си или на колата си. Той познава отлично автомобила, тъй като от година насам шофира същия модел с мощен двулитров дизелов двигател 2.0 TDI и двойно предаване quattro. Превозното средство му бе предоставено от фирмата производителка, която е спонсор на ски федерацията. Компанията екипира родните спортисти и треньори в подготовката за зимните дисциплини и с други автомобили със задвижване quattro.

Посланието на акцията „Излез“ с участието на Радослав Янков цели да провокира българите да напуснат комфортната си зона. Призивът е да отидат навън, за да открият колко невероятно красиви места има около тях, стига да поискат да ги видят.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.