Развръзката на тенис турнира в Барселона пряко по Mtel Sport 1 през уикенда

Полуфиналите и финалният двубой на ATP 500 турнира в Барселона ще са акцентът в уикенд програмата на спортните канали на Мтел. Надпреварата в испанския град е сред любимите на световния №1 Рафаел Надал, който ще преследва невероятната 11-а титла на корта, който носи неговото име. Сред най-сериозните опоненти на левичаря от Манакор са българинът Григор Димитров и австриецът Доминик Тийм. Полуфиналите в Барселона са в събота с начален час 14:30 и 17:00 в ефира на Mtel Sport 1, а финалът – в неделя от 17:00 часа по Mtel Sport 1 и като Pay-per-view на https://ppv.mtel.bg.

Три кръга преди края на руската Премиер лига Локомотив Москва изглежда сигурен шампион, но цели три отбора зад столичните „железничари“ имат амбиции за второто място и участието в Шампионската лига. В неделя от 14:00 часа третият във временното класиране Спартак Москва ще гони задължителни три точки при гостуването си на Амкар Перм. От 16:30 часа четвъртият Зенит посреща вторият ЦСКА Москва, а разликата между двата отбора е едва 2 точки. Двете дербита от руската Премиер лига са пряко в ефира на Mtel Sport 2.

Плейофите в Националната Хокейна Лига на Северна Америка (НХЛ) навлязоха в решителната си фаза с полуфиналните двубои в двете конференции. В събота и неделя вечер от 22:00 часа Mtel Sport 2 ще излъчи пряко първите мачове от сериите в Източната конференция. В събота сблъсъкът е между Тампа Бей Лайтнинг и Бостън Бруинс, а в неделната вечер е време за превърналия се в класика през последното десетилетие двубой между Вашингтон Кепитълс на Александър Овечкин и Питсбърг Пенгуинс на Сидни Кросби.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена