Разград изтръпна - головете изчезнаха

Разград е в шок. След като „Лудогорец“ се прочу с мощната си атака, изкара седмица на ужасите без гол. След 0:2 от „Апоел“ (Беер Шева) в третия предварителен кръг на Шампионската лига, дойде конфузно домакинско 0:0 срещу раздирания от скандали „Локомотив“ (Пд). За капак на пропуските Жоао Пауло изпусна дузпа в началото на мача, която беше в графата „много спорни“.

Не разигравахме добре, нямахме контрол върху топката“, призна треньорът Георги Дерменджиев. От пет официални мача „Лудогорец“ има две победи, две загуби и сега реми. Факт е, че срещу „Локо“ (Пд) на терена излязоха повече резерви с цел да се даде почивка на звездите.

Дерменджиев го удари и на история преди евродуела. Треньорът припомни, че преди година „Лудогорец“ е завършил 2:2 у дома срещу „Цървена звезда“, губил е с 0:1 в Белград и накрая спечели мача. „Защо и сега Вандерсон да не вкара три гола – попита треньорът. - В България има осем милиона анализатори, но аз решавам каква ще е тактиката и състава. С „Апоел“ нямаме право на грешка, плейофът струва 20 милиона. 90 или 120 минути, дори дузпи – трябва да се спечели. Обвинявайте мен, но „Лудогорец“ да бие.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ