Раздор между „Левски“ и агента на Цветкович

Ръководството на „Левски“ влезе в задочен спор с агента на своя играч Милош Цветкович. Изпълнителният директор на „сините“ Красимир Иванов определи твърдението на Милко Бански, че двете страни не преговарят за нов договор на сърбина, като лъжа. Според Иванов на „Герена“ имат желание да задържат десния краен бранител, чийто контракт е до края на сезона, а за целта са предприети и действия.

„Г-н Бански откровено лъже, защото разговори с него и с Милош Цветкович вече са водени – коментира шефът на „сините“. - С удоволствие мога да му припомня с кого и кога. Разбирам желанието му да създава обществен натиск за постигане на лични интереси, но няма как да му позволя това.“

А „Левски“ приема „Верея“ в мач от 13-ти кръг на Първа лига в петък. Очакванията са на стадион „Георги Аспарухов“ да дойдат близо 10 000 зрители, въпреки че съперникът е последен в класирането. По-рано през седмицата „сините“ пуснаха билетите на символичната цена от 1 лев. Причина за жеста бе горещата подкрепа на привържениците в Разград срещу „Лудогорец“ (1:2). До деня на мача бяха изкупени над 6000 билета, а очакванията са продажбата да продължи с пълна сила и в часовете преди срещата.

Очаква се и Божидар Митрев да се завърне в титулярния състав след повече от 100 дни. За последно доскорошният капитан на „сините“ игра срещу „Вадуц“ в София, но бе заменен на почивката. Оттогава Мартин Полачек се ползваше с доверие, но и словакът направи серия от грешки, последната от които срещу „орлите“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ