Разкошната Скарлет раздава ритници в „Дух в броня“

Филмът е вдъхновен от японска манга

Футуристичният екшън идва през март

Рекламната кампания на футуристичната екстраваганца със Скарлет Йохансон “Дух в броня” се разгръща с наближаването на премиерата. В интернет изплуваха нови материали от филма, който е вдъхновен от иконична японска манга анимация.

Основен интерес към проекта обаче предизвиква участието на разкошната Йохансон.

Ето какво споделя Скарлет относно някои критики на крайни левичари, че не е правилно тя, бялата жена, да играе японски персонаж: “Със сигурност никога не бих играла човек от друга раса. Това е голям проблем в Холивуд и никога не бих желала да се чувствам, като че играя персонаж, който е обиден. Също така франчайз с женски протагонист е рядка възможност и чувствам огромен натиск от този факт - тежестта на подобен проект върху раменете си.”

Ето за какво става въпрос и във филма - “Дух в броня” разказва историята на майор Кусунаги - единствен по рода си киборг от специалните служби, предвождащ елитния боен отряд Section 9. Отдадени на задачата да се борят с най-опасните престъпници и екстремисти, те се изправят срещу враг, чиято единствена цел е да изтрие от лицето на земята подобренията на “Ханака Роботикс” в областта на кибертехнологиите.

Режисьор на “Дух в броня” (Ghost in the Shell) е Рупърт Сандърс (”Снежанка и ловецът”), сценарият е дело на Джонатан Херман (Straight Outta Compton) и Джейми Мос (Street Kings). Продуценти са Уилям Уийлър, Ави Арад и Стивън Пол, а Майкъл Костиган, Джефри Силвър, Тецу Фуджимура и Мицухиса Ишикава са изпълнителни продуценти. В ролите освен Скарлет Йохансон са още Майкъл Пит, Пилоу Асбек, Такеши Китано, Жулиет Бинош, Каори Момои, Майкъл Уинкот и други. Премиерата е в края на март.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино