Тръмп: Действията на Русия и Иран в Сирия са срам

Kорнелия Нинова: Борисов да не се крие зад полите на Гинка и Теменужка Гинка да дойде в парламента и да обясни как стана собственик на ЧЕЗ, поиска лидерът на БСП

ЕС реже парите за земеделие и Кохезионната политика

Туск за Брекзит: Позицията на Великобритания е чиста илюзия

Десетки убити и ранени при атентат с две коли бомби в Могадишу

Белград ще ползва опита на София при изграждане на метрото

Омбудсманът Мая Манолова: Ще наблюдавам с повишено внимание сделката за ЧЕЗ

Пенев внесе молба за касиране на изборите за президент на БФС

Пътят Асеновград–Пловдив става магистрален през лятото

Холандия призна Арменския геноцид и разсърди Турция

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в събота, 24 февруари 2018

БАН ще отговори официално на критиките към доклада за „Белене”

Тръмп призна: Плешив съм, крия се с прическата

Губернаторът на щата Флорида иска въоръжен полицай във всяко общинско училище

Кашата с касата се забърка здраво До понеделник смятат дълговете към чужди фондове, данните на шефа на НЗОК не били верни

Разработиха план за защита при бедствия по река Дунав в Свищов

Директорът на Главна дирекция „Аварийно-спасителна дейност” към ИАМА Георги Мотев и к.в.п. Камен Иванов – началник отдел „Аварийно-спасителна дейност река Дунав” посетиха Свищов, във връзка с разработването на План за защита при бедствия в частите свързани с ледоход по река Дунав и нефтени разливи и замърсявания.

Основната цел на плана при бедствия, е да се създаде оперативно действаща организация за наблюдение, систематизиране на информацията, оповестяване, анализ и предприемане на необходимите мерки при наличие на предпоставки за ледови запори и критично повишаване на речното ниво на Дунав, както и замърсявания от нефтени продукти и др. Специалистите от ИА „Морска администрация” бяха приети в община Свищов от зам.-кмета Борислав Замфиров, където в едночасов разговор, заедно със Стефан Димитров – директор Дирекция „Управление при кризи и отбранително-мобилизационна подготовка”, началникът на РСПБЗН гр. Свищов гл. инспектор инж. Светлин Михайлов и секретарят на общината Любомира Петрова, обсъдиха бъдещи съвместни действия, във връзка с плана за защита.

Представителите на община Свищов изразиха готовност за пълно съдействие, след като се съгласуват действията на областно ниво и планът се координира с Единната спасителна система, чиято основна задача е поддържане на готовност за действие и способност за своевременно реагиране, ясно и точно определяне на задълженията на всички нива и ефективно използване на наличните ресурси на отделните институции.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.