Разследват палежи на входна врата и на автомобил във Велико Търново

Два палежа разследват служители на полицейското управление във Велико Търново. В четвъртък в 03,40 ч. на тел. 112 е получен сигнал за горяща входна врата на апартамент в областния град. На адреса незабавно са били изпратени екипи на пожарната. Огънят е унищожил входната врата на жилището. На местопроизшествието е извършен оглед.

В 01,26 часа в петък пък на тел. 112 е получен сигнал за два горящи автомобила в старата столица. На мястото са изпратени екипи на полицията и пожарната. Извършен е оглед. Установено е, че огънят е тръгнал от „Фиат Панда”, като е засегнал и намиращ се в близост лек автомобил БМВ. По двата случая са започнати досъдебни производства.

Пожар в къща в Полски Тръмбеш разследват служители на местното полицейско управление. В четвъртък в 01,55 ч. в управлението е получен сигнал за пожар в къща. Огънят е унищожил частично покривна конструкция и пристройка към съседен имот. На местопроизшествието е извършен оглед. Следи от умишлен палеж не са установени. Причините за пожара са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.

Коментари

Задължително поле