Разчленен и овъглен труп открит до параклис (обзор)

Снимка: botevgrad.com
Мястото, където цял ден вчера продължи огледът на полицията.

Разследват тежко престъпление до Ботевград

Намерена била и окървавена брадва

Части от разчленено тяло, които били запалени, са открити в частен двор в местност до параклис в землището на ботевградското село Новачене. По първоначална информация жертвата е 57-годишен местен жител, който бил обявен преди дни за издирване.

В селото говорят, че убитият е Кънчо С. Той живеел сам в селото и според местните жители често злоупотребявал с алкохол. Неофициално се говори, че за случая е заподозрян 76-годишен мъж от Новачене, който в живеел в София и имал имот в селото.

Хора от Новачене го описват като несговорчив човек с налудничав поглед, писа botevgrad.com. Също по думи на хора от Новачене, Кънчо не бил конфликтен и не създавал проблеми в селото. Той и заподозреният О. Н. се познавали. Дори двамата били забелязани заедно в събота в центъра на селото. Кънчо носел торби с покупки на заподозрения, писа още ботевградският сайт. Вероятно двамата са отивали към дома на О. Н., където по-късно е възникнал скандал между тях. В двора на къщата били намерели обгорели разфасовани останки от тяло. Била намерена и брадва с кървави следи по нея.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право