Райън Рейнолдс живее в женско царство

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли с две от момиченцата си.

Актьорът споделя какво е да си баща на 3 щерки

С Блейк Лайвли успешно съчетават родителство и кариера

44-годишният Райън Рейнолдс рядко говори за семейния си живот с 33-годишната си съпруга Блейк Лайвли и техните три дъщери - Джеймс (на 5 години), Инес (на 3 години) и най-малката на 8 месеца, чието име доскоро бе мистерия. Наскоро в интервю за “Access Hollywood”, актьорът призна, че никога не е могъл да си представи, че ще стане баща на три дъщери, но сега е изключително щастлив от този факт. “Шегата настрани, те са най-способните хора, които познавам. Ако в живота ми се случи нещо лудо или страшно, първите хора, на които бих разчитал, са те, защото притежават мъдрост, сила и спокойствие” казва актьорът.

Рейнолдс отбеляза, че самият той е израснал в семейство, където пък имало само момчета - актьорът има трима по-големи братя - така че раждането на дъщерите му било пълна изненада за него.

Актьорът също така говори за това, че двамата с Блейк съчетават кариера и личен живот, като отдават приоритет на семейството.”Опитваме се да не се разделяме - аз участвам във филми, жена ми също. Пътуваме навсякъде и винаги сме заедно. Мисля, че най-хубавото в това е, че всъщност не прекарваме времето си отделно. Отделяме много време на момичетата си”, признава той.

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли са женени от осем години. Първата дъщеря на двойката, Джеймс, се роди две години след сватбата им. За втори път Райън и Блейк станаха родители преди четири години - имат дъщеря Инес. Третата дъщеря на съпрузите, чието име криха дълго време, се роди преди година. Двойката кръсти момичето Бети. Звездната двойка се опитва да защити дъщерите си от вниманието на непознати и не ги показват в социалните мрежи.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес