Раците да контролират емоциите си, а Лъвовете нервите си - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Приемете предложения за допълнителна работа, която ще ви донесе добри приходи в почивния ден. Ако не сте внимателни и харчите ще допуснете сериозни загуби. В този ден сте орисани да жънете успехи и признание. Не забравяйте, че няма кой и как да ви навреди. Бъдете смели и борбени, но в същото време и умерени, за да избегнете грешките. Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимния си партньор, осъзнайте грешките в поведението си. Семейните могат да се отдадат без притеснение на интимни преживявания и сексуални удоволствия, защото са уверени в чувствата си.

ТЕЛЕЦ

Ще се справите с лекота със служебните си задължения в почивния ден, но не се надявайте на лесни успехи, защото късметът не е на ваша страна, а за да постигнете целите си трябва да сте дейни и упорити. Гаранцията за отлична изява са вашите знания. Ще осъществите неочаквани, но полезни делови срещи. Не се впускайте в любовни авантюри, само защото сте съжалили някого в неговата самота. Няма да бъдете щастливи. Дълго ще лекувате душевни рани. Непреценените сексуални отношения в този ден, особено ако са случайни, са гаранция за бъдещи проблеми и дълъг период на самота.

БЛИЗНАЦИ

На работното място в почивния ден се предпазвайте от конфликти, за които причината е и във вас. Искате да смените част от деловото ви обкръжение, което по ваше мнение блокира пътя ви, но денят не е подходящ за целта. Напълно сте убедени в правотата и в знанията си. Ето защо с повече упоритост ще имате успех в начинанията. Вашата безпричинна чувствителност по отношение на любимите ви хора е повод да се съмнявате в тяхната вярност. Не ревнувайте. Не се опитвайте да мъстите с агресия в леглото, без да имате причина за това, защото отдалечаването ще е неочаквано и мигновено.

РАК

За да си спестите проявите на неприязън от знайни и незнайни ваши неприятели, се постарайте да не противоречите на никого в почивния ден. Бъдете умерени в думите и действията си, не избухвайте. Успехите ви в този ден може да бъдат последвани и от неочаквани обрати. Не се хвалете и не създавайте повод за завист. Новите запознанства са ви интересни, но не са подходящи за интимни отношения. Не си позволявайте романтични срещи и изневери. Сексуалните контакти няма да ви доставят наслада, дори и ако са любимите ви хора. Не насилвайте себе си.

ЛЪВ

Имате сили да се справите с всички трудности в днешния почивен ден и най-вече да приключите с възникналите преди дни проблеми на вашето работно място. Отложете планираното пътуване, което няма да ви донесе очакваните резултати от разговорите. Ако сте изнервени и избухливи ще си попречите сами при реализацията на плановете ви за днес. През деня, но и вечерта очаквайте романтична среща. Импулсивността в интимните отношения е безпричинна. Не си позволявайте агресивен секс, ако сте с партньор, който е по-чувствителен, за да не го отблъснете необратимо.

ДЕВА

Денят ви е почивен и е изпълнен с успехи, признание, публични изяви и нови научни открития, по пътя към поредния връх. Бъдете критични към недостатъците си, ако искате да ви имат доверие вашите колеги. Ако работите в съдружие, със сигурност ще получите похвала и новина за парично възнаграждение. Избягвайте запознанствата. Бъдете сдържани, когато давате израз на чувствата си, защото ще събудите завистта на неприятели. Сексуалните ви отношения са в криза, за която не успявате да откриете причината. Може би е в неразположение на половинката ви.

ВЕЗНИ

Не сте в добра форма, но причината е във вашите необясними притеснения. Денят е почивен, но ви гарантира не само проява на професионализъм, а и нови делови предложения. Говорете с колегите си за проблемите на работното място. Ако бизнесът ви не се развива според очакванията ви, помислете си дали не сте надценили възможностите си. Вечерта бъдете със семейството си. Несемейните жени ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща, която ще се превърне в интимна връзка. Създайте приятна обстановка, усамотете се с любимите си, не пропускайте сексуалните изживявания.

СКОРПИОН

Семейните проблеми са причина да се чувствате като болни в почивния ден. Това чувство ще отмине когато установите колко добре се справяте със служебните си задължения, приходите от които ще са впечатляващи. Начинанията ще ви донесат успех, ако не са свързани с рисковани действия, въпреки че се изкушавате от тях. Важните разговори, целящи изясняване на отношенията, оставете за вечерта, но в романтична обстановка, подредена маса за двама, вкусни ястия и червено вино. Постигнете хармония в отношенията и се отдайте на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Промените в този почивен ден ще ви помогнат да се справите успешно със задача, която има кратък срок на изпълнение, а вие искате да я завършите до края на деня. Не ви съветвам да предприемате делово пътуване, ако няма кой да ви замести. Срещнете се с делови партньори, за да обмислите разширяване на дейността си. Радвате се на хармония в личните отношения, но сте обзети от ревност, която ваши неприятели разпалват с интриги. Ако интимния ви партньор няма желание за секс, разберете каква е причината, защото може да е свързана с вас самите.

КОЗИРОГ

Разправиите на вашето работното място може да предизвикате самите вие, ако в почивния ден решите да проявите агресия към тези, които не са съгласни с вашето мнение, при това с право. От вас зависи да избегнете конфликта. Бизнесмените да са внимателни, ако обмислят решение да инвестират в нов проект днес или в следващите дни, но отговорът да дадат в днешния ден. Ако сте влюбени и обичате искрено и честно не се съобразявайте с нечие мнение. Във ваша власт е да сте в хармония с интимния си партньор и да изживеете за пореден път незабравими сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Днес, въпреки че деня е почивен, сте обладани от амбиция да сте водещи и да успявате, но вашата самоувереност е причина да си печелите неприятели. Начинанията ще бъдат успешни, ако сте подкрепени от колеги и познати, подходящи за вашето обкръжение. С лекота ще се справите с обичайните си служебни задължения. Възможно е ново романтично увлечение, което ще завърши с раздяла и душевни рани. Бъдете предпазливи към новите си познати. Не се подвеждайте по миловидното изражение и нежният поглед на мъж, целящ да ви обсеби и изостави. Ако сте семейни, проблемите са ви гарантирани.

РИБИ

Имате възможност да предприемете промени, които ще дадат тласък на вашето личностно и интелектуално развитие в почивния ден. Не изпадайте в колебание. Реалната оценка на всичко, което става около вас ви гарантира успех. Обмисляйте думите си. Ако се изпокарате с колегите си, трудно ще възстановите спокойствието си. Отидете на гости или си поканете приятели у дома, за да хармонизирате отношенията с любимите си. Самотните жени ще срещнат подходящ партньор. Не пропускайте да докажете на любимия си, че чувствата му са споделени и се отдайте на желани сексуални наслади.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп