“Реал“ пожела Рашфорд и Кейн

След едно тихо трансферно лято „Реал“ (Мадрид) е подготвил сериозен двоен удар по английската Висша лига. „Кралският“ клуб ще се опита да вземе накуп Маркъс Рашфорд („Манчестър Юнайтед“) и Хари Кейн („Тотнъм“). Двамата са надеждата на Англия за добро представяне на мондиала Русия 2018.

През това лято „Реал“ се отказа в битката с ПСЖ за Килиън Мбапе, но няма намерение да пасува за втори път. Догодина супертриото Кристиано Роналдо - Карим Бензема - Гарет Бейл съвсем ще остарее и вероятно сега ще има шанс за лебедова песен. В историята „Реал“ е взeмал звезди и на „Юнайтед“, и на „Тотнъм“. От „Олд Трафорд“ привлече последователно Дейвид Бекъм, Рууд ван Нистелрой и Роналдо. А от „Уайт Харт Лейн“ дойдоха Лука Модрич и Бейл. Две години поред обаче „червените дяволи“ устояха на изкушението да продадат на „Реал“ вратаря Давид де Хеа.

Преди снощния мач на „Сантяго Бернабеу“ между „Реал“ и „Тотнъм“ в Англия изчислиха къде и колко е играл Кейн в последния сблъсък между „белите“ отбори. През 2011-а нападателят е влязъл за 5 минути като резерва в четвъртодивизионния „Лейтън Ориент“. Тогава голмайсторът на Висшата лига е бил едва на 17 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят