Ревнивец прободе в сърцето младата си жена (обзор)

Убитата Юлияна (25 г.) заживяла с 40 години по-възрастния Димитър, когато била ученичка

Ревнив съпруг заби нож в сърцето 40 години по-младата си жена. Кървавата драма се разиграла в понеделник около 16 ч следобед в дома на семейството в Стара Загора. 25-годишната Юлияна Иванова издъхнала на място, а убиецът Димитър (65 г.) бил задържан от полицията.

Сигнал до полицията подали съседи, които чули викове откъм дома на Иванови в блок 21 в квартал “Железник”. Полицаите пристигнали бързо и открили вътре окървавеното тяло на издъхналата Юлияна. Димитър също имал порезни рани от нож, но вчера не стана ясно дали се е опитвал да се защитава пред криминалистите с версията за самоотбрана.

Двамата имат 8-месечна дъщеричка. Във фаталния ден сутринта били на контролен преглед с детето. Комшии ги видели да се прибират, били спокойни и нищо не предвещавало кървавата драма.

Юлияна е завършила специалност “Социални дейности” в Тракийския университет, а Димитър бил доставчик на хляб в търговски обекти.

“Дойдоха вечерта социални работници и взеха бебето, такова хубаво детенце, а тя си отиде млада зелена. Юлияна беше мила и винаги усмихната. Митко се държеше добре с нея и с детенцето”, коментира жена, живееща в същия вход.

Хората са изумени от случилото се и не вярват на версията за изневяра от страна на Юлияна, за която я подозирал Димитър. “Тя нямаше никаква друга опора, как ще го напусне?”, питаха се съседките. Те разказаха още, че преди 10 години Димитър бил разведен и живеел в апартамента с друга жена и дете. Юлияна не била от Стара Загора, дошла да учи в града и заживяла при семейството на квартира. По-късно жената и детето си тръгнали тихомълком, а Димитър и Юлияна се оженили.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право