Ревност довела до трагедията в Казанлък (СНИМКИ)

Убийство и самоубийство от ревност е една от версиите, по които работят криминалистите, разследващи смъртта на мъж и жена, чиито тела бяха открити тази сутрин в Казанлък пред гаражите на жилищен блок в кв. "Васил Левски".

Това стана ясно от думите на Окръжния прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов, предаде „Фокус“. Във връзка със случая е образувано досъдебно производство по чл. 115 от НК срещу неизвестен извършител.

Сигналът за намерени тела на мъж и жена бе подаден в РУП-Казанлък в 06.18 минути тази сутрин. Единият от убитите е 50-годишен мъж, полицейски служител, а другото тяло е на жена – 47-годишна, с която той е съжителствал. Двамата имат 15-годишна дъщеря.

Криминалистите установяват, че са произведени повече от два изстрела, като се предполага, че мъжът убил жената и след това се е самоубил. На мястото е намерен служебният му пистолет, за който се предполага, че е оръжие на убийството.

В момента психолози на ОДМВР – Стара Загора работят с родителите на убитата жена и детето.

Приятели на семейството разказват, че Драго е бил спокоен човек, не пиел не пушел, бил душата на компанията. Но много ревнувал красивата си половинка, въпреки, че тя не му давала никакви поводи за подобни съмнения, съобщава местният сайт Kazanlak.com. Според медията името на загиналия мъж е Драгомир Кирчев, а на приятелката му - Галя Козарева.

Драгомир Козарев е пенсиониран полицай, но продължавал да работи и дори днес бил на смяна в казанлъшкото районно. Галя Козарева работела в кафенето на казанлъшка фирма. Вероятно в този ранен час жената е тръгвала за работа, когато мъжът й Драгомир я пресрещнал пред гаражите на блока на родителите й.

6 гилзи и служебния пистолет на полицай Драгомир Кирчев намериха разследващите тази сутрин около мъртвите тела на двамата. На място дойдоха началникът на казанлъшкото районно управление Стойчо Крачолов, началникът на ОДМВР Николай Кирков, окръжният прокурор Дичо Атанасов, криминалисти и съдебни медици, пише още медията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право