Реге-Жан Пейдж крие любовния си статус

За ролята си в „Бриджъртън“ актьорът учил конна езда, бокс и танци

Историческата драма счупи всички рекорди по гледаемост

Известната продуцентка Шонда Раймс направи поредния блокбастър - поредицата „Бриджъртън“, която чупи рекорди със своите рейтинги. Откакто историческата драма, базирана на бестселър поредица от романи на Джулия Куин за осемте братя и сестри от титулуваното семейство, се появи в Netflix на 25 декември, е гледана от над 63 милиона домакинства. Той държи първото място по гледаемост в цели 76 страни по света.
Сюжетът проследява Дафни, най-голямата дъщеря на могъщото семейство Бриджъртън, която навлиза на силно конкурентния лондонски пазар в търсене на бъдещ съпруг. Дафни е изиграна от Фийби Диневор, докато нейният възможен съпруг, херцог Хейстингс, е изигран от Реге-Жан Пейдж.

Реге-Жан е роден в Зимбабве и е израснал там и във Великобритания. Започва да играе като дете и първата му роля е в училищна пиеса, в която е барабанист. "Как свирех! Какви барабани, какво свирене! Очевидно имах кариера в музикален театър пред себе си, но някъде по пътя се обърнах настрани и започнах да получавам сериозни роли и да играя емоционално разбити херцози", казва той през смях в интервю за Netflix.

Пейдж също така признава, че изглежда не е бил добър в нищо друго, освен в актьорството. "Като дете исках да бъда изследовател. Това беше първата ми идея за нещо, което би могло да бъде наистина прекрасно да се направи в света: да откривате непознати неща, да ги изучавате и да ги носите вкъщи и да казвате:" Вижте! Светът е по-голям, отколкото си мислехте." 

Реге-Жан признава, че е романтик и е голям фен на романтиката като концепция. "Романтиката е прекрасно нещо и ние се нуждаем повече от нея по света. Повечето неща по същество са любовни истории така или иначе, които може би някои хора не разбират", казва актьорът.

Но красивият британец крие любовния си статус и въпреки, че е много активен в Instagram, той не загатва на снимките си дали е неженен или желан като ерген като неговия герой Дюк Хейстингс в сериала „Бриджъртън“. За тази роля той научава някои нови умения – бокс, конна езда и танци в съответствие с 19-ти век, в който се развива действието.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес