Регионален форум за дигиталната търговия и иновациите подготвят в Търново

Снимка: Архив

Бизнес форум за онлайн търговията и възможностите пред малките и средните предприятия за увеличаване на продажбите ще се състои в петък във Велико Търново. Основният фокус ще бъде поставен върху силата на електронната търговия както на вътрешния, така и на външния пазар.

Организатори на събитието е Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /ИАНМСП/, съвместно с „АПИС Европа“ АД, „Ди Ейч Ел Експрес България“ ЕООД и Българска агенция за експортно застраховане /БАЕЗ/.

Участниците в срещата ще могат да зададат своите въпроси както по отношение на продажбите през интернет и етапите от износа на стоки, така и за нормативните изисквания. Сред гостуващите лектори са Моника Митева от „Ди Ейч Ел Експрес България“ ЕООД, Пепа Марникас - консултант на „АПИС Европа“ АД, Кирил Петрунов и Павел Бороджийски от Българската агенция за експортно застраховане.

Други от темите са свързани със застраховането на плащания при износ и при сделки на територията на Република България, с възможностите за финансиране на бизнес и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони