Режисьор искал Шарън Стоун да седне в скута му

Шарън Стоун все още пръска сексапил.

Г-жа Първичен инстинкт била жертва на тормоз 

Актрисата никога не се е смятала за секси

В интервютата си 62-годишната Шарън Стоун неведнъж е говорила за тормоза, който е претърпяла по време на дългата си филмова кариера. Сега, по време на неотдавнашно интервю пред американско лайфстайл списание “Town & Country”, актрисата си припомни един от тези унизителни епизоди в живота си. Тя разказа как стана жертва на тормоз от страна на режисьор, чието име отказа да назове.”Той каза, че иска да седна в скута му, за да получа ролята. Когато му казах, че няма да го направя, той ме пусна да се върна на снимачната площадка и след това продължихме работата си. Така беше”, споделя актрисата.

Въпреки факта, че самата Шарън не назовава името на режисьора, който я е тормозил, изданието “Town & Country”, подсказва, че този епизод се е случил по времето, когато актрисата е била на върха на кариерата си - това е било през 2006 г. по време на снимките на „ Първичен инстинкт 2”, чийто режисьор е Майкъл Кейтън-Джоунс.

Във въпросното интервюто Шарън Стоун признава, че никога не се е смятала за привлекателна, въпреки че е нарочена за секс символ от началото на 90-те. “Никога не съм се смятала за невероятно секси. Удивително е, че хората все още искат да зърнат моите гърди, а аз съм вече на 62! Хайде, стига! Когато заснех “Първичен инстинкт”, не се поколебах да изявя тъмната си страна и тя ми спечели много фенове. Не се уплаших от самата себе си, бях самоуверена и тогава много хора приеха това за много секси!”, споделя актрисата.

Стоун намира, че е истинско бреме да те имат за секс символ, защото хората непрекъснато очакват това от теб. А и в личния є живот това є тежало. Много често мъжете я отбягвали, защото се плашели от статута є на “секс богиня”.

Наскоро и друга холивудска звезда, Кейт Уинслет, се оплака, че е била обект на сексуален тормоз от страна на големите режисьори Роман Полански и Уди Алън. Актрисата призна, че съжалява, че е имала работа с тях и е изумена колко дълго двамата са останали на високи позиции във филмовата индустрия и нарече тази ситуация истински срам.

Коментари

Задължително поле