Резултатно второ полувреме на Франция - България

Световните квалификации предлагат много емоции, които се увеличават значително с коефициентите на „Еврофутбол“.

Няма съмнение, че най-голям интерес по пътя към Мондиал 2018 в Русия привлича мачът между Франция и България. Примамливи са залозите за най-резултатно полувреме. Вероятността втората част да е по-резултатната в мача е с коефициент 1.81. Да има повече голове преди почивката ставката е 2.54. Сбор голове първо полувреме също предлага атрактивни коефициенти. За две или повече попадения преди почивката, възможността е оценена на 1.78.

Интересът на феновете привлича и дербито между Италия и Испания. За залог какъв ще бъде резултатът след първото полувреме, най-голям шанс е за равенството, което е оценено на 1.70. Италия да води на почивката е с коефициент 3.34, а да губи след първите 45 минути игра – 2.94. Вероятността на срещата между Италия и Испания да има над 2,5 гола, коефициентът е 2.10.

В друга среща Австрия и Уелс се изправят един срещу друг. За срещата ентусиастите могат да се възползват от коефициент 7.00 за залог 0:0 на точен резултат. Друга възможност е тази за Сбор голове (точен брой). За отбелязани 4 попадения в срещата ставката е 5.10.

Не по-малко интересен ще бъде и сблъсъкът между Турция и Украйна. Гол/гол в мача е оценен на 1.70, а да няма гол/гол - 1.50. Резултатен мач, в който да има над 2,5 попадения е със ставка 1.86.

Българската букмейкърска къща дава атрактивни коефициенти и за мача между Исландия и Финландия. Домакините да губят на почивката, но в крайна сметка да спечелят мача е със ставка 32.00. Успех за Исландия с 2:0 на точен резултат е с коефициент 6.00.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ