Рекламист от Търново изработи билбордовете за новия филм „Воевода“

Бизнесмен от Велико Търново е автор на външната реклама за най-новия български филм „Воевода“. Собственикът на рекламна агенция и голям родолюбец Станислав Стоянов е изготвил проекта и отпечатал безвъзмездно билбордовете, с които в столицата бе анонсирана премиерата на филма, базиран върху класиката на Николай Хайтов. Рекламните площи пък е предоставила друга фирма, притежаваща конструкции за външна реклама, която също е подкрепила проекта „Воевода“.

Изключителният патриотичен заряд, който пазят българите пролича за пореден път на премиерата на филма, състояла се преди ден в столицата. Вместо по червен килим, специалните гости преминаха по чипровски пътеки, а родопски гайди озвучиха събитието.

Облечен в автентична носия и с въоръжение на хайдутин, на премиерата присъства и Станислав Стоянов. Великотърновецът бе там по покана на Зорница София - режисьор на уникалната лента. Бизнесменът от старата столица и режисьорката, изиграла и главната роля във „Воевода“, се познават от години.

Точно родолюбието е това, което ги свързва, като и двамата са част от Сдружение "Пазители на Българщината". Режисьорът Зорница София е сред учредителите на организацията, заедно с проф. Божидар Димитров, актьорът Владислав Карамфилов, меценати, общественици, бизнесмени.. Председател на сдружението е ръководителят на прочутия Ансамбъл „Българе“ Христо Димитров, който също присъства на премиерата на „Воевода“.

В момента Станислав Стоянов и негови съратници от старата столица изграждат местна структура на „Пазители на българщината“. Тя ще се именува "Чета Филип Тотю", в чест на най-известния воевода от нашия край. Родолюбците ще подпомагат различни начинания в полза роду, а националното сдружение „Пазители на българщината“ вече има подобни клонове и в други части на страната.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони