Ремонтират седем ключови трасета в София

Реконструкции по булевардите “България”, “Левски” и “Арсеналски”

Нови релси полагат по ул. “Граф Игнатиев”

Трамвай № 7 отново тръгна по бул. “България”, но от 12 август започна ремонт на булеварда между бул. “Гешов” и бул. “Гоце Делчев”. Подменя се настилката на платното в посока “Бояна”. Алтернативни маршрути са бул. “Черни връх” и бул. “Цар Борис III”.

За изграждане на нови трамвайни релси от вчера е затворено кръстовището на ул. “Граф Игнатиев” и ул. “Г. С. Раковски”. Тролей № 9 преминава по бул. “Левски” до началото на септември, когато трамвайното трасето ще е готово. Ремонтът на ул. “Граф Игнатиев” ще продължи и след 15 септември.

От 13 август ремонтират настилката на бул. “Левски” от Ректората до паметника на Апостола. До 22 август движението е двупосочно в една лента, а след това ще се прехвърли в другото платно. Променя се маршрутът на тролейбусни линии 1, 2 и 4 в посока Софийския университет.

От днес по бул. “Арсеналски” между бул. “Черни връх” и бул. “П. Каравелов” се ремонтират тротоарите и движението е стеснено. До 24 август се подменя водопровод по бул. “Дж. Баучер” от ул. “Св. Т. Търновски” до ул. “Якубица”. До 20 август се забранява се влизането на коли бул. “Хр. Колумб” в участък от 170 м от ул. “Пр. Таракчиев” към ул. “Н. Бончев”. Продължава строежа на трасето за трамваи и автобуси по бул. “К. Величков”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България