35 сигнала за мръсен въздух в Бургас, РИОСВ на крак

Камион блъсна на заден ход баба в Хасково

Прокуратурата разследва насилие над 2-годишно момиченце в детска ясла в Ловеч

Тежка катастрофа между два микробуса на пътя Русе-Бяла

Варна посвети над 200 събития на титлата „Европейски град на спорта 2019“ Финалът дават безплатен концерт и демонстрации

Папа Франциск и Цветан Цветанов са най-търсените личности от България в Google

ЕС не може да приеме Истанбулската конвенция без съгласие на всички държави членки

Правителството осигури 1,38 млрд. лв. за довършването на магистрала „Хемус“

Голям пожар избухна в завод за бои в Екатеринбург (ВИДЕО)

Кола връхлетя автобусна спирка, по чудо няма пострадали

Вижте какво реши Министерски съвет днес, 11 декември 2019 г.

Глобиха 1000 лева баща, набил детска учителка

Ан Хатауей стана майка за 2-ри път (СНИМКИ)

Двама арестувани за наркоразпространение в Пловдив Полицията е иззела близо 4 кг марихуана

Ломски полицаи върнаха всичките пари на обрана жена

Ремонтираха пътя за хижа „Здравец” и 5 улици в Куклен

Ремонтът на пътя за хижа „Здравец” в Родопите и на пет от улиците в град Куклен приключи, похвали се кметицата на Община Куклен Мария Белчева. Нейните очаквания са, че след приключването на ремонтите водоподаването на територията на цялата община ще се нормализира.

Ремонтът по улица „Бяла черква“ приключи, като улицата се преасфалтира изцяло. Мащабни ремонтни дейности с подмяна на пътни ивици се извършиха по улиците „Явровска“, „Дружба“ и западната част на „Речна“, а по улица „Райна Княгиня“ освен това бе подменена водопроводната мрежа със сградните отклонения и се прокара газопровод.

„Скоро ще започнат ремонтите и по улиците „Латинка” и „Стръмна” като и двете ще бъдат изцяло преасфалтирани, а втората ще се сдобие и с нови тротоари и ще бъде подменен и напорният водопровод. Поради належащите ремонтни дейности водата на места ще бъде спирана по предварителен график, предупредиха от общинската администрация.
След ремонтите през 2016 година Куклен е разделен на две зони. Водоподаването в горната зона е изключително добро, но с ремонта и подмяната на водопровода по ул. „Стръмна” ще се реши и проблемът в ниската зона на града, където заради остарелите тръби от етернит има големи загуби по мрежата. „Ремонтите се правят, за да се подобри водопреносната мрежа на Куклен“, подчерта кметицата Мария Белчева.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.