400 оръдия осигуряват ски сезона в Банско Електромобили ще могат да зареждат на две екологични станции

Дидо от Д2 се класира за финала на „Фермата“!

Учени от БАН предлагат нов психотест за шофьори

Заев: Армията на Косово се появява в неподходящо време

В 75 училища у нас вече няма хартиен дневник

Турската армия готова за операция в Сирия Ердоган: САЩ да изтеглят кюрдите

Борисов: Нито веднъж не съм застанал срещу решение на президента Май месец ще има европейски избори и ще видим кой колко струва, каза премиерът

По 12 години затвор за мъжете, измъчвали таксиметров шофьор във Врачанско

Задължителна ясла за деца от гета в Дания Неспазването на закона лишава от детски надбавки

Министерството на културата официално се присъедини към проекта ТРАДУКИ

Меркел подкрепи мерките на Макрон за справяне с протестите

Шокиращи сметки за топла вода изненадаха търновци

Никола Василев е новият изпълнителен директор на БДЖ

Ирландският парламент разреши абортите

Биг Бенд- Благоевград и музикално училище „Престо” подариха коледен концерт на жители и гости на града

Ремонтираха пътя за хижа „Здравец” и 5 улици в Куклен

Снимка: Николай Спасов

Ремонтът на пътя за хижа „Здравец” в Родопите и на пет от улиците в град Куклен приключи, похвали се кметицата на Община Куклен Мария Белчева. Нейните очаквания са, че след приключването на ремонтите водоподаването на територията на цялата община ще се нормализира.

Ремонтът по улица „Бяла черква“ приключи, като улицата се преасфалтира изцяло. Мащабни ремонтни дейности с подмяна на пътни ивици се извършиха по улиците „Явровска“, „Дружба“ и западната част на „Речна“, а по улица „Райна Княгиня“ освен това бе подменена водопроводната мрежа със сградните отклонения и се прокара газопровод.

„Скоро ще започнат ремонтите и по улиците „Латинка” и „Стръмна” като и двете ще бъдат изцяло преасфалтирани, а втората ще се сдобие и с нови тротоари и ще бъде подменен и напорният водопровод. Поради належащите ремонтни дейности водата на места ще бъде спирана по предварителен график, предупредиха от общинската администрация.
След ремонтите през 2016 година Куклен е разделен на две зони. Водоподаването в горната зона е изключително добро, но с ремонта и подмяната на водопровода по ул. „Стръмна” ще се реши и проблемът в ниската зона на града, където заради остарелите тръби от етернит има големи загуби по мрежата. „Ремонтите се правят, за да се подобри водопреносната мрежа на Куклен“, подчерта кметицата Мария Белчева.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.