Ремонт на залата в Бургас

Волейболният шампион „Нефтохимик 2010“ ще играе в Бургас домакинските си мачове от Шампионската лига следващия сезон. Президентът на клуба Огнян Томов обяви, че бургаската зала „Младост“ ще претърпи ремонт, за да отговаря на всички критерии за евротурнирите.

„Ще увеличим капацитета на залата със седящи места, ще направим също ремонт на отоплението, съблекални и бани - разкри Томов. - Така ще играем в Бургас и ще имаме подкрепата на нашите фенове, което е най-важното.“

Междувременно от Русия отговориха на твърдението на звездата на бургазлии Николай Николов, че по време на престоя му в „Енисей“ (Красноярск) е бил подтикван да взима допинг.

„Не знам защо е казал това, но са пълни глупости - обяви треньорът на сибирския тим Юрий Чередник. - Той все си търсеше причини да не играе.“

Звездата на националния отбор Цветан Соколов пък продължава с отличното си представяне за италианския си тим „Кучине Лубе“ (Чивитанова). Диагоналът заби 22 точки за победата с 3:2 над „Азимут“ (Модена) в четвъртия мач от полуфиналния плейоф.

„Щастливи сме, но още нищо не сме направили - заяви Соколов. - Трябва да довършим работата докрай.“

С успеха „Лубе“ затвори серията с 3-1 победи и чака съперника си за финала, който ще бъде определен в пети мач от „Тренто“ и „Перуджа“. Велизар Чернокожев влезе в игра във втория и третия гейм, но остана без точки при победата на „Перуджа“ с 3:0, с която серията бе изравнена на 2-2.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт