Реферът Кабаков запали война

Реферът Георги Кабаков запали война преди срещата между шампиона "Лудогорец" и лидера в класирането "Левски". БФС повери сблъсъка на съдията от Пловдив, а феновете на „сините“ заявиха, че предварително знаели за такава развръзка.

"В Кабаков нямаме никакво доверие - пишат привържениците в декларация. - Миналата година сътвори жестоки гафове."

Запалянковците на "Левски" визират двубоя между двата тима в Разград, завършил 2:2. Тогава Кабаков отсъди дузпа за "Лудогорец" в 3-ата минута, а по-късно в не даде такава за неспортсменски фаул в наказателното поле срещу Иван Горанов.

"Привържениците на "Левски" настояваме за честен футбол - пише още в декларацията. - Знаем, че сме неудобни и дразним, когато сме на върха. Знаем, а и другите знаят, че може да станем още по-неудобни. Знаем, че и Кабаков го знае...".

Любопитното е, че 24 часа по-рано Наско Сираков, бивш директор на "Левски", заяви пред вестник "Тема Спорт", че тимът "може да бъде спрян по пътя към шампионската титла от съдиите".

През настоящия сезон Кабаков е ръководил по един мач на двата тима. Това се случи при домакинското равенство на "Левски" срещу "Черно море" (2:2) и при успеха на "Лудогорец" над "Витоша" с 2:0.

Шампионите пък охладиха мераците на „сините“ привърженици, които се заканиха да купят билети и за другите сектори на стадиона в Разград. От щаба на „орлите“ са категорични, че фенове на „Левски“ няма да бъдат допускани на трибуни с техни запалянковци.

Снимка СПОРТАЛ

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ