Рецидивист в домашен отпуск се гаври с пенсионерка

54-годишен рецидивист от с. Болярци ще бъде съден от Варненския районен съд за опит да изнасили пенсионерка, съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура. Гнусното деяние Илко Ив. извършил, докато бил в домашен отпуск от затвора, където изтърпявал 12-годишна присъда също за изнасилване. Преди това бил осъждан още три пъти. Въпреки това на 23 юни 2017 г. началникът на варненския затвор го пуснал у дома за 5 дни. Илко, известен още и като Исмаил, отседнал при сестра си в авренското с. Равна гора. В последния ден от отпуската той придружил племенника си до дома на 75-годишна комшийка, на която занесли дърва за огрев.

След като свършили работата, Илко се прибрал у дома, пил до зори и решил да прави секс с възрастната съседка. Отишъл до дома й, светнал лампите на първия етаж и жената се събудила. Излязла да изгаси осветлението, а Илко се промъкнал в пристройката, където било леглото й. Щом се върнала, й налетял. Запушил устата й и с обяснението, че иска да бъде с бяла жена, цял час се гаврил с нея. Тъй като бил много пиян, не успял да я изнасили, но й нанесъл множество травми.

След като най-сетне си тръгнал, потърпевшата подала сигнал в полицията и затворникът бил спипан, преди да се върне в килията. За поредното престъпление Илко може да получи още от 3 до 15 г. лишаване от свобода.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право